Odesláno 5. října 2024 5. říj Dobrý den, prosím o radu s nefunkčním hlasovým ovládáním STB. Ovladač je spárovaný, veškeré ostatní funkce fungují, baterie mají 85%. Po stisku tlačítka mikrofonu na ovladači ale nedojde ke ztlumení zvuku TV (STB) a ani nijak nereaguje na zadané povely, které dříve bez problémů fungovaly. Bílá LED dioda po stisku tlačítka bliká. Zrušení párování a opětovné spárování ovladače nepomohlo, ani opakovaný reset (vytažením STB ze sítě) neměl vliv, porucha stále přetrvává. Jelikož se nejedná o urgentní problém, vše ostatní (TV, STB i modem) funguje, nechtěl jsem teď o víkendu volat na technickou podporu. Předem děkuji za jakoukoliv radu, popř. informaci, jak dále postupovat. Zdeněk S. Super Red Basic+ Family Vodafone Station WiFi 6 Limuzská 528/39
Odesláno 7. října 2024 7. říj Teď mi volal známý a má ten samý problém 😞 STB nemám, ale je možné že vyšel nový FW který to domr..... O změně FW by mohli vědět na Vodafone. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 7. října 2024 7. říj Něco málo je o aktualizacích na této stránce Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 8. října 2024 8. říj Mám stejný problém. Nevím jestli by pomohl reset továrka nechce se mi řadit znovu všechny programy. - - - Compal CH7465, Vodafone TV Premium Pardubice
Odesláno 8. října 2024 8. říj Autor Tak po dvou dnech, kdy jsem s ovladačem ani STB nic nedělal, se hlasové ovládání samo o sobě rozešlo a chodí. Na Vodafone jsem přitom ehlásil. Zřejmě zasáhla vyšší moc anebo je to poslední křeč před smrtí... BTW: Update firmware jsem předtím zkoušel a žádný nový FW nebyl nalezen. Super Red Basic+ Family Vodafone Station WiFi 6 Limuzská 528/39
Odesláno 8. října 2024 8. říj Jo koukám že už to funguje. Ještě před dvouma hodinama to nešlo. - - - Compal CH7465, Vodafone TV Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.