hanes03 Posted September 5 Share Posted September 5 Dobrý den, mám dotaz, zda lze změnit výchozí službu v aplikaci Můj Vodafone. Dříve jsem tam viděl moje číslo, ale po změně přihlašování je vždy výchozí pevný internet. Předem děkuji za odpověď. Quote Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted September 5 Share Posted September 5 nelze, řešilo se to, a zatím to tam není možné nastavit 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Solution Ondra - Vodafone Posted September 6 Help center Solution Share Posted September 6 Je to tak, aktuálně není možné vybrat výchozí službu, ale pracujeme na tom. Zatím posílám návod, jak se na jinou službu po přihlášení přepnout: https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/prihlasovani-e-mailem/prepnuti-sluzby-muj-vodafone/ 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts