May 29, 200619 yr Ví někdo něco bližšího ? Klasika,jen slibují a zas nic nebude jako s tim internetem před rokem
May 29, 200619 yr No nevim me to tak uzasne abych si za to priplacel 100,- navic tady i analog je docela kvalitni.
May 29, 200619 yr Ví někdo něco bližšího ?Klasika,jen slibují a zas nic nebude jako s tim internetem před rokem Digitální televize v Otrokovicích jede už od 9.5.2006 a je v komerčním provozu. Klidně zavolej na moje číslo 606 477 477, dělám pro Karneval
May 29, 200619 yr No nevim me to tak uzasne abych si za to priplacel 100,- navic tady i analog je docela kvalitni. Jen drobnost, máš tam cca 10 programů navíc, dostáváš STB a navíc tam máš pořád analogovou nabídku dle objednaných dig.služeb. Ale jinak máš pravdu, nic tě nenutí přejít na digitál, analog poběží ?5? roků dále....
June 6, 200619 yr No a bylo by mozne zapujcit na zkousku digi prijimac,treba na den , dva ,dal jsem ke konci cervna vypoved a zkusit to ? Treba bych si to jeste rozmyslel ) Jak to resite kdyz bych to chtel pro 2-4 TV ty prijimace ? ps. vážně to jede i na Odboje ? v objednavkovem menu se to nezobrazuje ze by tu byla Digi,dik za info
June 6, 200619 yr No a bylo by mozne zapujcit na zkousku digi prijimac,treba na den , dva ,dal jsem ke konci cervna vypoved a zkusit to ? Treba bych si to jeste rozmyslel ) Jak to resite kdyz bych to chtel pro 2-4 TV ty prijimace ? ps. vážně to jede i na Odboje ? v objednavkovem menu se to nezobrazuje ze by tu byla Digi,dik za info Ja jsem z MALENOVIC mám DIGITAL od soboty. Je to skvele jak psal Dyem je tam cca 10 kanalu navic nez v analogu. Na jeden Set Top Box jedna TV pokud bys chtel navic tak ti karneval pujci dalsi STB za cenu cca 200,- kč/měsic nebo kolik je. Jeden STB mas zadarmo pujceny. Jinak bud budes sledovat digitalni TV nebo Analogove na jedne tv a na dalsich jen analog a jaky chces program. Digital ma lepsi obraz a zvuk. A nemohu si to vynachvalit. Je tam i akce ze kdyz si objednas digital tak budes mit 20 % slevu na 5 mesicu nebo 10 mesicu (ale u tech 10 mesicu musis podepsat smlouvu na to ze to budes rok pouzivat) takze te to vyjde digitalni Extra + komlet analog na 480,- kč což jde
June 6, 200619 yr Ale zas to není tak hrozný. Cožpak nemůžou existovat i spokojení zákazníci a musí se jen nadávat? Já žádným prodejcem nejsem a jsem s digitální nabídkou i cenou od Karnevalu téměř spokojen. Až bude konečně k mání ten STB s HDD a dvěma tunery, tak pak budu už spokojen úplně.
June 6, 200619 yr proc by byl prodejce,protoze je s tim spokojenej ? K tomu digi v čamlíkově ) ,jakou máš TV ? Docela bych byl na tu kvalitu zvedavej,zrovna jsem na jare koupil plazmu s HDMI vstupem,by me zajimalo o kolik by to bylo lepší
June 6, 200619 yr Ty jseš teda lamer a amater,proč mě tvrdíš že to tu je ,když sem ted volal na info a potvrdili že ne a hned tak nebude ? S takovyma jak ty ta firma brzo zkrachuje jako socani s Paroubkem a Rathem )