Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda existuje nějak definované SLA pro služby internetového pevného připojení od Vodafone.  V pondělí 15.7. ve 4:01 (info z netwatch) mi Vodafone odpojil můj kabelový starý modem CISCO (a bohužel mě o tom předem řádně neinformoval) a navzdory dennímu volání na zákaznickou podporu jsem se ještě neprobojoval ani k technikovi na dohodnutí termínu jeho výměny. Mimo jiné jsem  se ale dozvěděl, že jako bývalý klient UPC nemám nárok na modem Vodafone station a bude mi "přidělen" jen zastaralý modem Compal (asi za trest, že jsem klientem skoro 20 let) . Evidentně je Vodafonu úplně jedno, že jim řádně platím za pronájem modemu, Internet a pevnou linku a nic z toho už 5 dní nefunguje. Podal jsme jak stížnost na Vodafone, tak podnět na ČTU, ale to bude trvat týdny. Víte někdo o SLA (Service Level Agreement), které Vodafone garantuje? Víte z jakého důvodu nám nechce nechat stávající 3 veřejné dynamické IPV4 adresy  a pod pláštíkem technické výměny modemu nás nutí k podpisu smlouvy kde mám adresu jen jednu a z vnitřního rozsahu? (článek smlouvy 3.7)  Za mě se ve Vodafone zbláznili a nemají o klienty zájem. Ale třeba máte nějaký tip jak to řešit. 

Děkuji

EW 

• Premium
  • -
  • Family
  • CA modul
  • Praha 10
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravim, dostal si se k nejakym SLA Vodafonu? Jejich sluzby jsou tristni... A tohle nedohledatelne. Diky...

• -
  • -
  • -
  • -
  • 1
Odesláno
  • Centrum péče

@ewiPěkný den, konec podpory Cisco modemů není věcí, kterou by si vymyslel Vodafone. Zákazníky jsme opakovaně o situaci informovali, nicméně pokud máte odkoupené zařízení, tak se o jeho podporu přednostně staráte jako vlastník sám. Na stránkách máme informace například na https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/datova-zarizeni/cisco-epc3925/.

Co se týká modemu, který dostáváte v rámci výměny, model vybíráme podle rychlostního tarifu, který máte. S kolegy se ale můžete domluvit nebo později požádat o výměnu...

Kvalitativní parametry služby Pevný internet najdete na https://www.vodafone.cz/podminky/podminky-doplnkovych-sluzeb/podminky-sluzby-vodafone-pevny-internet1/ a dále se řídíme Všeobecnými podmínkami https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/2/1369/vseobecne_podminky.pdf. SLA je garantované v případě firemních smluv, která mají speciální ujednání...   

Detaily o vaší smlouvě neznám, takže k jejím změnám se obecně vyjádřit neumím. Nicméně pokud nesouhlasíte s poskytnutou službou, resp. vystaveným Vyúčtováním, máte pochopitelně možnost uplatnit reklamaci.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague