Odesláno 22. května 2024 1 rok mě funguje TV na iPhone cv pořádku aktuálně mám iOS 17.5.1 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 22. května 2024 1 rok před 2 hodinami, Marek-26 napsal: No, původně to nějak nefungovalo 🙂 je otázkou, zda se změnilo něco u Vodafone, Apple či u obou 😄 ale to se asi nedozvíme. Přesněji - původně to fungovalo, pak to přestalo fungovat (globálně, stěžovali si uživatelé Vodafone všude, tip na iCloud Private Relay jsem našel na nějakém německém fóru), a pak to zase fungovat začalo. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 23. května 2024 1 rok Mě také včera večer nefungovala TV v mobilu. Jen se točilo kolečko a to vše. Mám android Super - Základní Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.