Odesláno 1. listopadu 2025 1. lis Vyzkoušeno za vás: Fungují karty SIMPoYo a eSIM.me. - Maxi - - Praha
Odesláno 1. listopadu 2025 1. lis V 30. 5. 2024 v 10:48, Adolf.Shitler napsal:A funguje to v pohodě, už jsem takto rozchodil OneNumber v přenosném LTE modemu (přes SIM 5ber, ale šlo by to nepochybně i s eSIM.me) :-)Chtěl jsem koupit druhou SIM 5ber, ale nějak mi to na stránkách nejde. Zkoušel někdo v poslední době objednávat? Super+ Start Základní Commscope Arris CM3500 Šumperk
Odesláno úterý v 19:17 1 den Ahoj, máte tip kde sehnat fyzickou sim, na kterou nahraji esim vodafone a v rámci služby onenumber vložím do routeru, který je spárován s wifi kamerou?Cíl je aby běžely obě dvě zařízení současně (telefon a router) právě v rámci OneNumber.Předcházelo tomu:Operátor Vodafonu mi chybně poradil, že v rámci OneNumber si mohu zřídit v telefonu esim a fyzickou sim vložit do routeru. Bohužel se to ukázalo jako nefunkční, jelikož se fyzická simka deaktivovala po aktivaci esim v telefonu. Řešil jsem to dále s operátorem.. Chvíli trvalo než mi potvrdili, že to takto nejde, protože fyzická SIM je určená primárně pro hl. zařízení telefon a esim s onenumber třeba pro hodinky a ne router. Nakonec se omluvili za chybnou informaci (jejich) operátora.Díky za případné rady, jak to rozchodit.. Upraveno úterý v 19:29 1 den uživatelem jakub82 Super Medium ALLinONE Zyxel PM7500 chomutov
Odesláno úterý v 19:28 1 den Však se to řešilo v tomto tématě o pár příspěvků nahoru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 19:33 1 den Díky. Četl jsem ale neznám proces jak to provést.. Co jsem pochopil: tak pořídit SIM na kterou jde nahrát vodafone eSim a vložit do routru. Tím, že mám aktivované OneNumber, mělo by fungovat i v routeru?Kde sehnat takovou Simku, zkoušel jsem jednu ze stránek (SIM 5ber) ale objednání není úplně jednoduché, předpokládám, že v CZ k dostání není? Nerad bych objednal ze zahraničí něco co bude nejisté. Upraveno úterý v 19:35 1 den uživatelem jakub82 Super Medium ALLinONE Zyxel PM7500 chomutov
Odesláno včera v 08:051 den Mám doma 5ber SIM a funguje, ale již delší dobu nemohu na jejich stránkách koupit novou. Zkusil jsem koupit SIMPoYo, ale ještě jsem neměl čas vyzkoušet. Jinak postup nahrání vypadá podobně jako u 5ber. Vložíš SIM do nějakého mobilu, nainstaluješ aplikaci od SIMPoYo (není v Obchodu Play) a přes ní nahraješ eSIM. Poté vložíš SIM do routeru a mělo by to fungovat. Upraveno včera v 08:071 den uživatelem hanes03 Super+ Start Základní Commscope Arris CM3500 Šumperk
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.