Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Za me by bylo faj, pouzivat v psanem textu interpunkcni znamenka.

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno
  • Autor
před 1 minutou, Sparrow napsal:

Hezky jsi tu rezepsal ty ceny, a to je to co mne zaráží od začátku. Proč mám 53% z ceny pro nové zákazníky 320 a né pro ty s internetem a mobilem za 150 😞

Zítra musíš tam zavolat aby jsi byl chytřejší proč to tak vlastně je  pak dej info jak jsi dopadl 

• -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav
Odesláno

@kautskymPokud jsem něco nepřehlédl, řekl bych, že jde o 1:1 totožné TV programy od 1 do 205.

Některá čísla jsou přeskočená (v obou PDF), některá pořadová čísla jsou dokonce dvakrát (např. 44). Avšak řekl bych, že jde o totozné programy v obou PDF souborech.

Jen je v každém jiný název balíčků a v každém je daný program eventuálně v jiném balíčku.  

V čem je teda rozdíl? Viz 145+ vs 150+ programů a ceny? 

Trošku jsem čekal, že do TV Komplet už třeba nejsou přidávány nějaké z posledních nově přidaných TV kanálů apod., ale ta PDF to nepotvrzují. Jsou-li tedy správně a a aktuální.

@SparrowV příštím týdnu bych být tebou hned kontaktoval Vodafone a nechal si vše vysvětit. Co jsi měl a co ti nově nabízí a za kolik. 

Jinak mlčení je souhlas s podmínkami uvedenými ve vyúčtování. 

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno
před 8 minutami, Tube napsal:

Za me by bylo faj, pouzivat v psanem textu interpunkcni znamenka.

Omlouvám 🙂 

před 8 minutami, petr-000 napsal:

Zítra musíš tam zavolat aby jsi byl chytřejší proč to tak vlastně je  pak dej info jak jsi dopadl 

To určitě zavolám, ale na škole nám začínají maturity a přijímačky a  je tam bude trošku blázinec, tak jak bude čas.

Ještě napíšu kámošovi co u Vodafone dělá technika  a syna mám někde na KC ať se na to koukne. Protože jak jsem tu zjistil tak je to jako s právníky: 3 operátoři - 4 názory 😄

Upraveno uživatelem Sparrow

• Super+
  • Red Basic Lite
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha 10 - Vršovice
Odesláno

@Technikusjsou programy stejné😊

• Premium+, Super DSL
  • Super, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Autor
před 10 minutami, Sparrow napsal:

Omlouvám 🙂 

To určitě zavolám, ale na škole nám začínají maturity a přijímačky a  je tam bude trošku blázinec, tak jak bude čas.

Ještě napíšu kámošovi co u Vodafone dělá technika  a syna mám někde na KC ať se na to koukne. Protože jak jsem tu zjistil tak je to jako s právníky: 3 operátoři - 4 názory 😄

Zkus je i poprosit aby ti poslali na email takový mini vyúčtování přehledné jak tě budou převádět jak to bude vypadat to bylo pro tebe  ideální  co a jak 

• -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav
Odesláno

@SparrowNeomlouvej se. To bylo jistě na @petr-000

Tak ono se není čeho bát. Hovorem nic člověk nezkazí. Maximálně si potvrdíme, že už nelze získat takovou slevu a nedostaneme se na ceny, které bychom byli ochotni platit. Což si i myslím, že před covidem a možná že ještě za exUPC byly retenční ceny jak z jiného světa. Dnes se už zřejmě na takové částky a slevy dostat nedá. 

Pak je otázkou, jaké jsou možnosti. Nicméně ohledně internetu, televize nebo tarifu je dnes nemalá konkurence a není problém mít každé klidně i u jiné společnosti. Začátek by nebyl možná nejpříjemnější, ale co by člověk pro vidinu ušetřených peněz neudělal. např. Leckdy se vyplatí koupit auto i z druhého konce republiky... 

@kautskymTak potom při převodu z TV Komplet na ALLinONE čekám skutečně symbolické zdražení, resp. aktualizaci částky (inflace apod.). 

No uvidíme, až na nás dojde, nicméně z toho, co tu už padlo je bohužel možné úplně cokoliv. 

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Sorry občas zapomínám čárky 😄

Pane Kautský ,,,,, mám prosbu kdo je na řadě ohledně převodu kdo má TV klasik a balíček sport nebo jiné tematické balíčky pak přijdou na řadu komfort pak komplet? Nebo jak to vidíš s harmonogramem 

Upraveno uživatelem petr-000

• -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav
Odesláno

@Sparrowneomlouvej. Nebylo na tebe..

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague