Odesláno 9. března 2024 1 rok Před hodinou, kautskym napsal: ORF @Pavel ma má to tak TMCZ přesně .Jedna paní povídala ,že na konci března bude v NS 5-6 .Nakonec jsem přešel jinam ,a jak nikdo psal horší obraz ani náhodou není .Stejné služby ,jak jsem měl na Vodafonu ,mě nabídly i cenu mám stejnou za celou nabídku TMCZ. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno 9. března 2024 1 rok Kdo ví jak to vše dopadne @Pavel m Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 9. března 2024 1 rok Před hodinou, kotasek napsal: tak jsem na TV dal aktualizovat programy a ORF neni... A před tím bylo? - Start Základní CA modul Česká republika
Odesláno 9. března 2024 1 rok před 1 hodinou, cvancara napsal: Potvrzuji, v lokalite(cvancara + ja)) a stimto poskytovatelem problem nebyl... - - - CI O-va
Odesláno 9. března 2024 1 rok podle tohoto ORF neni jiz v nabice zadneho balicku https://www.vodafone.cz/televize/komfort/ Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 9. března 2024 1 rok ORF 1 a 2 jsou ve Vodafone TV Klasik, Komfort i Komplet ale pouze na DVB-C ( https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/frekvencni_prehled_digitalni_kabelove_televize.pdf ) viz pásma *program je dostupný pouze ve vybraných lokalitách v kabelové síti @kotasek Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 10. března 2024 1 rok zajímavý, na TV už ORF z nabídky zmizelo, na Technisatu pořád jede, ale nemá EPG. Celkově jsou soukromé TV pěkně mimo, koukal jsem se proč není Nova HD, Prima HD na DVB-C mezi nekódovanými kanály (jsou tam jen SD) a oni ani v DVB-T2 nevysílají HD variantu, což je jako v roce 2024 celkem smutný, HD není žádná novinka, kdyby měli 4K kanály, tak by se to ještě dalo pochopit, ale takhle ne. Upraveno 10. března 2024 1 rok uživatelem novcze Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 10. března 2024 1 rok Proč by měly komerční stanice někde vysílat v HD zadarmo, když právě za HD verze dostávají od SAT, kabel a IPTV operátorů zaplaceno? Spíš je s podivem, že ještě vůbec někde vysílají jen tak gratis, byť v SD. - - - - -
Odesláno 10. března 2024 1 rok jj, s tímhle přístupem budeme za HD platit ještě za 100 let a 4k nebude nikdy. Samozřejmě jsou to soukromé stanice, takže si můžou dělat co chtějí, to nikdo nezpochybňuje. Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.