honzavk81 Posted November 16 Share Posted November 16 Mám nový Deco x50 a pokouším se nastavit připojení k optice, tedy PPPOE. Do typu připojení jsem tento druh zadal a jméno a heslo vf, jako na dřívějším modemu. Ale připojení nefunguje. Víte, jak to nastavit? Quote Premium Fibre - Základní - Lvovská 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted November 16 Help center Share Posted November 16 Pěkný den, jestli jde o pražskou adresu, podívejte se na nastavení na odkazu níže (část Fibre - Cetin). https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-dsl-optical/nastaveni-adslvdsl-modemu/ Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzavk81 Posted November 16 Author Share Posted November 16 Ano, podle toho (i podle nastavení stávajícího modemu) to dělám. Mohou mi vaši technici zkontrolovat, co dalšího než jen jméno a heslo "vf" nastavit? Quote Premium Fibre - Základní - Lvovská 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted November 16 Share Posted November 16 Jak můžou technici zkontrolovat co si nastavuješ na svém zařízení? Jestli máš připojení přes Cetin, pak nezapomenout u PPPoE na VLAN ID 848! Quote - - Klasik 2x CA modul (Lica r2008, UPC r2015) Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts