Unkni Posted November 3 Share Posted November 3 Dobrý, Mám upc internet a kabelovou tv. Chtel bych i aplikaci do mobilu vodafon tv, ale netusim jak se tam zaregistrovat nebo prihlasit. Pred tim jsem mel horizon go s upc a pak to cele predelali a ted mi z toho nic nejde. Dekuji za pomoc. Quote Start - ALLinONE Set-top box Standard Mirotická 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted November 3 Share Posted November 3 Dobrý večer, určitě jste při migraci dostali sms s přístupovými údaji. Přihlašovací jméno je vždy ve formátu VTVXXXXXXXXX (za zkratkou VTV je číslo začínající na 8 nebo 9, jde o číslo vaší služby Vodafone TV). Přidělené číslo služby vaší Vodafone TV najdete například ve Vyúčtování nebo v samoobsluze Můj Vodafone. Jestli nenajdete sms, tak jak a kde resetovat https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-aplikace/ Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unkni Posted November 3 Author Share Posted November 3 Do muj vodafon nemam zadne udaje pod kteryma se prihlasit a sms jiz nemam a jedine vyuctovani co mi chodi je v sms, tam mam cislo platce, ale pres to cislo obnovit heslo nejde jak radi v navodu Quote Start - ALLinONE Set-top box Standard Mirotická 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted November 3 Share Posted November 3 Nejlepší bude se zastavit na prodejně, kde po ověření totožnosti resetují administrátorské heslo a tím umožní přístup do Můj Vodafone. Tam si pak nastavit heslo pro Vodafone TV. 1 Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unkni Posted November 3 Author Share Posted November 3 Super. Dekuji. Quote Start - ALLinONE Set-top box Standard Mirotická 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts