Odesláno 12. října 2023 1 rok Zdravím, mám problém při objednávání tarifu Premium5G s airpods. Když si dám tarif do košíku nepřidají se mi tam airpods, ani žádná cena za ně. Co mám dělat? Díky
Odesláno 12. října 2023 1 rok @Matěja davas tam #jetovtobe premium 5G se závazkem ? Je to jen k tomuto tarifu a tarif #jetovtobe super + Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 13. října 2023 1 rok @kautskymZvolil jsem že chci koupit tarif a zaklikl jsem že chci AirPods k tarifu za 1kc.
Odesláno 13. října 2023 1 rok ještě ti musí být více než 18 let kvuli závazku Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 13. října 2023 1 rok @kautskymAno to mi je, ale i při vyplnění OP se stejně nic nezměnilo a v košíku mám jen tarif.
Odesláno 13. října 2023 1 rok @Matějdoporucim zavolat na infolinku nebo zajít na prodejnu a bude to vyřešené hned 😊 mě to ukazuje i airpods 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 14. října 2023 1 rok @kautskymAno tohle mi to také ukazuje, ale jde mi o to že zde není k platbě těch 2000 Kč, které se mají zaplatit předem. A ani žádná smlouva k podepsání.
Odesláno 14. října 2023 1 rok To oni z e-shop nechystají a budou vám volat kam to chcete poslat Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. října 2023 1 rok Zdravím, mám dotaz když si zakoupím tarif Premium5G a objednám si ho s normálním SIM kartou, budu si moc za nějaký čas objednat místo ní eSIM? Díky za odpověď.
Odesláno 16. října 2023 1 rok Jasně, kroky jsou třeba tady Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.