Odesláno 7. listopadu 2023 1 rok Třeba osobně vím ze Štětboholy a část stodulek v Praze má už upload 100 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 7. listopadu 2023 1 rok při změně z 50Mb na 60Mb dojde k ukončení stávající smlouvy a podepsání nové, čili přijdete o slevy a vybojovat nové není lehké... ve finále budete platit víc Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno
Odesláno 8. listopadu 2023 1 rok Mně (Brno u Lužánek) nabízí 100Mb jen T-Mobile, Vodafone ne... 🙂 Škoda té absence veřejné IPv4... 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 15. listopadu 2023 1 rok Tak u mne teď proběhl upgrade z 300/20 na 1000/60, i když na zákaznické lince mi naslibovali upload 100Mbit, a o ten mi hlavně šlo. Technik pak říkal, že na Praze 7 se ale o upgradu zatím v nejbližší dob nejspíše neuvažuje 😕 . No nic, ani Vodafone Station s Wifi6 zatím nedostanu, ale už je snad prý mají na skladě ale nesmi distribovat a on neví proč :). Upraveno 15. listopadu 2023 1 rok uživatelem ZdenekF
Odesláno 15. listopadu 2023 1 rok Nový modem až za týden 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.