Odesláno 23. září 2023 2 roky @Standaa mají děti e-SIM nebo klasickou sim kartu ? Jak jsem psal stalo se to u e-SIM Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 23. září 2023 2 roky Na těch upgradovaných mají normální SIM Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. září 2023 2 roky tak to je právě ten, můj opačný případ měl jsem e-SIM a ne klasickou sim proto mi to nešlo Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 23. září 2023 2 roky Dělal jsem update na iOS 17 v den, kdy vyšel, a bez problému. Mám soukromou eSIM Vodadone a pracovní T-Mobile. iPhone 13. Upraveno 23. září 2023 2 roky uživatelem 1woko Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.