July 16, 20187 yr Řekl bych, že většina novinek přijde až v září s náběhem hlavní podzimní sezóny. Nějaká představa by byla, ale je to zatím nejisté a ještě daleko. Ono těch nových věcí na přidávání je také už čím dál méně. Příští rok to bude už spíš jen o jednotkách než desítkách, řekl bych. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
July 16, 20187 yr Tak v UPC mi zatím nic nechybí. Možná ten sportovní kanál by mohli založit, odkoupit práva na atraktivní soutěže a být tak velkou konkurencí O2.
July 16, 20187 yr To UPC dělat nebude, protože se to nevyplatí a sami to i řekli. Je to prakticky vyhazování peněz - zvlášť u nás. To radši další rozšiřování služeb, v čemž podle mě nemají konkurenci a je to ta správná cesta - alespoň co se rychlosti internetu a kvality/počtu HD kanálů týče. Mně chybí v nabídce už jen pár stanic, ale ani ne tak chybou UPC jako spíš provozovatelů. Snad se některých z nich do konce roku konečně (prý) dočkáme. Edited July 16, 20187 yr by Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
July 16, 20187 yr Naprosto souhlasím, samozřejmě taky bych uvítal některé kanály ale to je přeci o tom co člověk, to názor, myslím že nabídka je celkem vyvážená, jasně že rozšiřování se nebráním ale radši upřednostním kvalitu, to jak kvalitu kanálu tak i kvalitu technickou. 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
July 16, 20187 yr V DVB-C jsem zaznamenal změnu. Zmizela Prima Comedy central. Je tam navíc TV Info Brno. Většinou používám DVB-T, ale na barrandov plus se nedá koukat, když má posunutý zvuk. (a nastavením to není, chvilku to jde dobře a po pár minutách hýbou pusou jinak než jde zvuk.) Tak se proto kouknu někdy i na DVB-C (barrandov plus/family, JHTV, JTV). Sice jsou v DVB-T jen 4 kanály v HD (CT1,CT2,CT SPORT, a ten upoutávkový), ale nekostičkutí jako v T.
July 17, 20187 yr V DVB-C jsem zaznamenal změnu. Zmizela Prima Comedy central. Je tam navíc TV Info Brno. Většinou používám DVB-T, ale na barrandov plus se nedá koukat, když má posunutý zvuk. (a nastavením to není, chvilku to jde dobře a po pár minutách hýbou pusou jinak než jde zvuk.) Tak se proto kouknu někdy i na DVB-C (barrandov plus/family, JHTV, JTV). Sice jsou v DVB-T jen 4 kanály v HD (CT1,CT2,CT SPORT, a ten upoutávkový), ale nekostičkutí jako v T. Oprava: Zmizela Prima Comedy central. Zmizel její název, ale pak se znovu vrátila na jinnou pozici. Sice jsou v DVB-T jen 4 kanály v HD (CT1,CT2,CT SPORT, a ten upoutávkový), ale nekostičkutí jako v DVB-C.
July 17, 20187 yr Soudě podle editace příspěvku, jistý index uživatele se nachází spíše na vzestupné části Gaussovy křivky ...
July 17, 20187 yr Author Oprava: Zmizela Prima Comedy central. Zmizel její název, ale pak se znovu vrátila na jinnou pozici. Sice jsou v DVB-T jen 4 kanály v HD (CT1,CT2,CT SPORT, a ten upoutávkový), ale nekostičkutí jako v DVB-C. Prima Comedy Central v SD verzi v DVB-C není .Sice vysílá ,ale pouze na pozici rezerva. Máš tam trochu zmatek. Žádná změna DVB-C se neuskutečnila. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
July 19, 20187 yr Tak stanice Sport 1 a Sport 2 budú o ničom.https://www.parabola.cz/zpravicky/29630/fotbalova-serie-a-exkluzivne-na-kanalech-digi-sport/ Sport 1 a 2 budú vysielať Ligu národov a aj portugalskú Ligu NOS . https://www.zive.sk/clanok/133604/sport-tv-budu-vysielat-ligu-narodov-aj-inu-poprednu-ligu/ Edited July 19, 20187 yr by Libor Preklep