Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

@mirobtt@chello.sk Tak to byla rychlovka :) Restartujte prosím svůj set - top box vytažením z elektrické sítě alepoň na půl mimuty a pak ho opět zapněte. Dejte vědět, jestli už tam Hustler SD máte. 

Odesláno

Vyskúšam, keď prídem z práce. Dík

Odesláno

OK...Hustler TV funguje.B|

Odesláno

V utorok boli na Slovensku pridané nové HD programy, ale nikde sa nepísalo o tom, že na STB bolo, okrem SD programov HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, Film Plus, Travel Channel a Euronews, zrušených ďalších 10 programov: CT 1, CT 2, Animal Planet, History SD, Spektrum, Eurosport 1, Eurosport 2, Sport 1, Sport 2 a Arena Sport 1. V STB zostali teda už len v HD kvalite, ale na CA moduloch aj v SD (vrátane Film Plus a Travel Channel).

Odesláno

CA modul nema nic spolecneho s tim, jestli je neco v SD nebo HD. Pokud na TV je i SD, tak na STB musi byt taky (nebo je treba preladit).

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Vážený pán Cvancara. Do dnešného dňa som si tiež myslel, že v STB sú tie isté programy ako na CA module. U nás na Slovensku už doteraz bolo v STB o 4 programy menej a po najnovších zmenách je rozdiel funkčných programov v balíku Komfort a Plus už cca 15 programov. Vzhľadom k tomu, že som to reklamoval, bol dnes u mňa technik, od ktorého som získal interný materiál UPC, v ktorom sú všetky zmeny detailne uvedené, pričom rastery programov sú rozdielne pre STB, CA moduly a samozrejme aj pre Horizon Go. Možno preto očakávať, že v STB budú v krátkej budúcnosti "zrušené" aj ďalšie SD programy, ktoré majú obsahové ekvivalenty v programoch v HD. V CA moduloch zostane samozrejme všetko, čo je na kábli.

Upraveno uživatelem Fuchs Tomáš

Odesláno

Na CA modulu nejsou zadne programy. Slouzi jen a pouze k rozkodovani tech zakodovanych.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

A to je od UPC po dlhej dobe velmi dobra sprava...zrusenie vsetkych duplicitných SD stanic treba len uvitat a postupne povypinat aj analog,k comu sa uz aj v niektorých regiónoch aj realne pristupilo.

Odesláno
  • Autor

David - UPC

co plánujete s programem UPC Show HD ?Některé pořady jsou hodně staré například programové tipy HBO a Cinemax  jsou na srpen .

před 15 hodinami, Fuchs Tomáš napsal:

Vážený pán Cvancara. Do dnešného dňa som si tiež myslel, že v STB sú tie isté programy ako na CA module. U nás na Slovensku už doteraz bolo v STB o 4 programy menej a po najnovších zmenách je rozdiel funkčných programov v balíku Komfort a Plus už cca 15 programov. Vzhľadom k tomu, že som to reklamoval, bol dnes u mňa technik, od ktorého som získal interný materiál UPC, v ktorom sú všetky zmeny detailne uvedené, pričom rastery programov sú rozdielne pre STB, CA moduly a samozrejme aj pre Horizon Go. Možno preto očakávať, že v STB budú v krátkej budúcnosti "zrušené" aj ďalšie SD programy, ktoré majú obsahové ekvivalenty v programoch v HD. V CA moduloch zostane samozrejme všetko, čo je na kábli.

V České republice to samé například CT 24,CT Sport atd..tyhle programy pouze na televizi s CA Modulem .Nechápu proč to nevypnou všude ale jenom na setboxech.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Ten CA modul na sobe nema zadny tuner, ktery by neco ladil.

Kdyz z TV ten modul vytahnes, tak kanaly naladis uplne stejne, jako s nim. Pouze ti nektere budou hlasit, ze jsou zasifrovane. A predpokladam, ze DVB-C tuner je stejny jak v TV, tak i v tom dodavanem STB.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague