Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
před 21 hodinami, David - UPC napsal:

CBS Drama vypneme v průběhu dne :) 

A kterého Davide? :D

Upraveno uživatelem penkie

Odesláno

Teď jsem to ověřoval přímo u programerů. Je tam "zůstatkové" vysílání :) Tak jako tak bude CBS Drama 26.9. nahrazen programem WAR svět válek. Takže nejpozději 26 dojde k vypnutí. 

Odesláno
  • Autor
4 minutes ago, David - UPC napsal:

Teď jsem to ověřoval přímo u programerů. Je tam "zůstatkové" vysílání :) Tak jako tak bude CBS Drama 26.9. nahrazen programem WAR svět válek. Takže nejpozději 26 dojde k vypnutí. 

714 MHz War / Svět válek promo smyčka .Tak bude další přeladění ???

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Ne, ponecháme 714 MHz, na současné pozici. CBS Drama bude označeno jako rezerva, takže diváci s TV / CAM nemusí znovu hýbat s nastavením TV. 

Odesláno

Ahoj David, môžem poprosiť o info na akej frekvencii beži WAR promo v UPC Sk (resp. mám oslovit klegu Matúša z FB UPC SK)?

Ďakujem

Odesláno
8 minutes ago, king555 napsal:

Ahoj David, môžem poprosiť o info na akej frekvencii beži WAR promo v UPC Sk (resp. mám oslovit klegu Matúša z FB UPC SK)?

Ďakujem

WAR na Slovenku bude na frekvenci 506 MHz, nahradí CBS Drama :) 

Odesláno

Davide, když se blíží to úterý, kdy mají zmizet v SD HBO a Cinemaxy a má se objevit Cartoon Network, platí to stále? A bude již od úterý CN v HD nebo zpočátku v SD? Prý to HD bude opravdu až za těch 6-8 týdnů.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Všechno platí, až na HD verzi. Jak píšete, pořád říkají 6 - 8 týdnů :) Zatím tedy budeme SD upscalovat do HD a až přijde HD stream, jen to otočíme. 

Odesláno

Díky za potvrzení a rychlou reakci. Ty SD verze HBO/Cinemaxu uvolní aspoň nějaké místo pro další HD stanice. S tím dočasným upscalem do HD u Cartoonu to je zajímavé řešení, udělali jste to u některých stanic už dřív, ale nebude to trochu matoucí pokud bude pozice označena jako Cartoon Network HD a bude to do listopadu jen pseudo-HD? Přidal bych k tomu někam poznámku, aby se zase neozval nějaký mudrc, který si bude stěžovat. Jinak věřím tomu, že Turner dodrží slovo a za těch 6-8 týdnů to opravdu v HD bude. Na odbavení to v HD fakt je, ale bohužel to ještě neběží nativně na orbitě. Alespoň ale víme, že UPC bude opravdu jedna z prvních, co HD verzi následně přidá. Z toho mám radost. Snad to nakopne Disney ke stejnému kroku :)

Upraveno uživatelem Jack_6428

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Cartoon budeme odbavovat zatím s logem bez HD :) Jakmile nám dodají HD, změni se i logo.

U toho Disney nevím nevím, mluví se o tom cca dva roky a pořád je tak nějak ticho po pěšině. Co mám informace, v blízké budoucnosti se změna na Disney nechystá. 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague