Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

je moderna doba , peniaze nna to maju , tak do toho , su to miliardove firmy i HBO 

Odesláno
před 31 minutami, Marek-26 napsal:

Už je snad 4K obsah?

Napr. vsechny ty 4K Bluraye, co vychazeji v posledni dobe, se mi teda jen zdaji?

Pro jistotu pripominam, ze bez 4K vysilani se jistojiste da zit a nepochybne se kvuli tomu nezastavi rotace Zeme... jen reaguju na argument o nedostatku 4K obsahu.

Odesláno

A ten 4K obsah vysílá nějaká stanice? To je ten obsah o kterém mluvím já. Že jsou tisíce hodin materiálu ve 4K nepopírám. I mé hodinové video z výletu do Srbska je ve 4K. Ale to přeci nezajímá tolik lidí, aby se to vysílalo a někdo za to platil.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

To je sice pravda, že je nedostatek obsahu ve 4K. Ale jak píše tedy Marek-26, jestli se někdo nezbláznil, tím bych začal u výrobců TV proč je to tedy skoro v každé dnešní prodávané televizi. Je pak jasný, že když už si zákazník pořídí 4k TV, že ji chce také využít. Ano koukal jsem, obsah nabízí netflix, u ostatních nevím nemám přehled. Lze koupit 4K přehrávač a kupovat 4K filmy, či využít herně u nějakých podporovaných her - Xbox, na youtube jsou už delší dobu 4k videa. Nemám nic proti UPC, ale mohlo by se pomalu pokročit. Ucpání muxu? Mám v seznamu 13 kanálů rezerva a vyhodit SD kanály tak bude o něco lepší. Nevím jaké má kapacity UPC, ale věřím, že se do budoucna s tímto formátem jistě počítá. HBO byl pouze nástřel. A jak tu někdo psal výše, nové filmy už jsou také vydávané ve 4K, aspoň některé z nich. Myslím, že třeba F1, WRC či fotbal by byl zcela jiný dimenzionální zážitek a sportovní obsah už se vysílá v některých zemích běžně ve 4K třeba Premier League nebo Bundesliga. Já bych bral filmy, tudíž jsem střelil HBO. Tak hlavně v klidu, já jsem jen asi náročnější 🙂

• Super
  • Super
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Karlovarský kraj
Odesláno
před 29 minutami, Marek-26 napsal:

A ten 4K obsah vysílá nějaká stanice? To je ten obsah o kterém mluvím já.

O tom samem obsahu mluvim i ja.
Zadne stanici - nota bene extra placene (a ze neni zrovna z levnyho kraje!) filmove specialce jako je HBO apod. - nikdo nebrani presne tenhle obsah vysilat!

Odesláno

Nejbližší příležitost by mohla být pro UPC skrz olympijské hry v Tokiu 2020, kde budou přenosy v rozlišení dokonce v 8K. Možná to bude příležitost hodit do některé z těch X rezerv na nějakém muxu hodit Eurosport 4K, jelikož má koupená práva na přenosy. Tak se to třeba využije k otestování... 😉 Jestli nakonec proběhne prodej UPC Vodafonu tak to může taky ledacos změnit....

• Super
  • Super
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Karlovarský kraj
Odesláno

Zajímavá myšlenka.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nič nové v Máji ? 😥 Nič sa nedeje 

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur
Odesláno

Květen teprve začal. A máme taky červen/červenec... času dost 😉

(ale moc toho bych nečekal zase, spíš jen jeden dva překlopení do HD a jeden dva nové kanály)

Upraveno uživatelem Jack_6428

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
  • Autor

Rádio Dálnice, Radiožurnál Sport nové stanice v UPC .Pozice DVB-C po rádií Valc .Bohužel zatím pouze na TV ,zase to nejde na HD DVR Mediaboxu.

Upraveno uživatelem Marek-26
Zmenšeno písmo

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague