Guest vladaron Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Od 1.6.2023 nabízí Vodafone dva levné internety: INTERNET LITE a INTERNET LITE ULTRA , oba mají rychlost 100/20 Mbps. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo to má, jak se mu to podařilo získat, jestli ty rychlost opravdu má, a jestli s těmito tarify nejsou nějaké problémy. Děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 všechny internety na koaxu sou dostupný ve variantách lite a lite ultra, viz ceník 🤔 záleží na lokalitě, kde je hodně konkurence a málo vytížení, tam je holt cena nižší 🤭 možná i technici sou v případě potíží dostupný o něco dýl, když je v tý lokalitě málo klientů, ale jinak je to úplně stejnej internet jako ten v plný palbě 3 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Tyto levné tarify jsou v ceníku už delší dobu, nikoliv od 1. června. Zařizoval jsem tento tarif matce pro nové odběrné místo. Obchodní zástupce nejdřív ani netušil, že takový tarif existuje, nicméně ho zřídil, musel jsem ale lehce upozornit, že v lokalitě je ještě konkurenční Netbox. Rychlost je opravdu 100/20. Platím 199 Kč + 70 Kč modem. Takže za mě spokojenost. Lokalita - Brno - Černá pole. 1 Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Přesně tak, o této nabídce se psalo už před 2 roky: https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/vodafone-pevny-internet-kabel-levny-tarif-podminky.A210817_111515_mobilni-operatori_LHR Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Vodafonu se to ukaže jaký je v dané lokalitě přes ověřovař typ internetu 🙂 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts