gomanek Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Dobré odpoledne, díval jsem se do nastavení modemu Vodafone Station a hledal jsem nastavení DNS (kuli neustále se opakujícím výpadkům jejich DNS). Jde tedy o modem: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/vodafone-station-tg3442/ Ale toto nastavení pro změnu DNS přímo na modemu jsem nenašel. Nemáte někdo zkušenosti, zda-li je to možné? 🙂 Díky Quote Kabel 1000 Mb/s Profi - Komfort Modem Vodafone Station Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Ne nelze, na žádném modemu od Vodafone nelze měnit DNS servery, je to dělané pro hloupé uživatele tak, aby se v tom nikdo nevrtal, buďto můžeš modem přepnout do režimu bridge a za něj si připojit nějaký vlastní router na kterém si nastavíš vlastní DNS servery, a nebo musíš vlastní DNS nastavit na každém koncovém zařízení v domácnosti u kterého to jde, což ale rozhodně není komfortní a ideální řešení. 3 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomanek Posted May 24, 2023 Author Share Posted May 24, 2023 Huh, tak to je celkem smutná informace 😞 ... každopádně díky za ni, alespoň vím, že to skutečně v nastavení jejich "chytrého" modemu opravdu nenajdu 🙂 Quote Kabel 1000 Mb/s Profi - Komfort Modem Vodafone Station Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts