RPo Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Zdravím, občas se mi stane, že mi volají lidé s tím, že jsem jim volal. Já však nic takového nedělám, ani v telefonu (google pixel 6a) nic nevidím. Dá se s tím něco dělat krom změny telefonního čísla? Quote - Data limit - none none Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted November 22, 2022 Help center Share Posted November 22, 2022 Hezký večer, @RPo, můžeme to zkusit nechat prověřit u našich techniků - potřebovali bychom pak ale doplnit konkrétní příklady. Napište nám prosím ohledně toho přes https://tam.je/forum/ 🙂 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 @RPo Klidně mohlo jít o hovory s podvrženým tel. číslem, tj. někdo jiný si jako CLIP nastavil tvoje tel. číslo. Není to až tak neobvyklé a VF s tím nic neudělá, protože takové hovory jdou obvykle z ciziny a zcela mimo něho. 3 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts