Odesláno 22. listopadu 2022 2 roky dobrý den, mám nějakou chybu, v aplikace mám napsáno že musím zaplatit 1512 korun, ale měl jsem studentskou tarifu do konce 2022 roku, ta tarifa zmizela nevím proč, a nechapu za co mam tolík zaplatit.
Odesláno 22. listopadu 2022 2 roky Centrum péče @GrigoriiPěkné dopoledne, napište nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, ať to můžeme zkontrolovat. Tady vám s tím nepomůžu. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 22. listopadu 2022 2 roky nejspíše nebyla obnovena ISIC karta, a proto Vám sleva nebyla prodloužena, musí být vždy platný a prodloužný ISIC @Grigorii Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 25. listopadu 2022 2 roky Centrum péče @GrigoriiPěkné odpoledne, jestli nás budete kontaktovat přes odkaz, který jsem vám poslala, tak nám prosím ještě uveďte do textu zprávy číslo ISIC průkazu, abychom mohli ověřit jeho správnost. O tom, že se blíží konec platnosti slevy informujeme několikrát SMSkou a je třeba si hlídat platnost ISICu, protože karta musí být v okamžiku obnovy tarifu a slevy aktivní. A číslo ISIC musí být stále stejné, pokud tomu tak není, je třeba nám nahlásit nové číslo průkazu. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.