Grigorii Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 dobrý den, mám nějakou chybu, v aplikace mám napsáno že musím zaplatit 1512 korun, ale měl jsem studentskou tarifu do konce 2022 roku, ta tarifa zmizela nevím proč, a nechapu za co mam tolík zaplatit. Quote 4G LTE Premium 5G Klasik nic praha, flora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted November 22, 2022 Help center Share Posted November 22, 2022 @GrigoriiPěkné dopoledne, napište nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, ať to můžeme zkontrolovat. Tady vám s tím nepomůžu. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 nejspíše nebyla obnovena ISIC karta, a proto Vám sleva nebyla prodloužena, musí být vždy platný a prodloužný ISIC @Grigorii 2 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted November 25, 2022 Help center Share Posted November 25, 2022 @GrigoriiPěkné odpoledne, jestli nás budete kontaktovat přes odkaz, který jsem vám poslala, tak nám prosím ještě uveďte do textu zprávy číslo ISIC průkazu, abychom mohli ověřit jeho správnost. O tom, že se blíží konec platnosti slevy informujeme několikrát SMSkou a je třeba si hlídat platnost ISICu, protože karta musí být v okamžiku obnovy tarifu a slevy aktivní. A číslo ISIC musí být stále stejné, pokud tomu tak není, je třeba nám nahlásit nové číslo průkazu. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts