Přejít na obsah

Extremne spatna komunikace vypadku internetu


Návštěvník NikolaFarkasova

Doporučené příspěvky

Návštěvník NikolaFarkasova

Dobry den,

 

v pondeli na me adrese prestal fungovat internet, kvuli modernizaci. Podle info na netu ma vypadek trvat maximalne jednu hodinu. Po hodine volam na infolinku, kde mi pani rekne, ze to muze trvat az 2 hodiny, takze je to v limitu. 
Po celkem 1,5 hodine zacne internet fungovat. Za pul hodiny zase vypadek. Volam na infolinku, kde mi pan sdeli, ze probiha prace s optickymi kabely a bude to trvat 4 hodiny. Ale ze uz dalsi dny se oprava nebude konat a vse pojede. 
Dnes(streda) opet vypadek. Kdyz volam na infolinku a zadam potrebne udaje, ozve se automat, ze je evidovany vypadek, resi se a bude vyreseno behem dopoledne. O pul 1 odpoledne stale pripojeni nefunguje. Kdyz opet volam na infolinku a zase zadam potrebne udaje, ozve se automat, ze je evidovany vypadek a opravi se to behem ODPOLEDNE. 
Myslite tohle uz vazne? 2 takovehle vypadky, ktere nejsou vubec komunikovany dopredu, email mi nedosel, vasim zamestnancum nepredate uplne informace, aby tohle vyridili klientum a pak uz si nasadit automat? 
Ja pracuji z domu, kancelar mam hodinu od mista bydliste a potrebuji vedet, kdy mi internet nepojede, abych tam rano dojela! Ted kvuli vam nemuzu pracovat a budu vse dodelavat do vecera kvuli deadlinu. 
Neskutecne zklamani a nehoraznost. 
 

Farkasova

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Centrum péče

@NikolaFarkasovaPěkné dopoledne, pokud se jedná o plánované práce, jako je například modernizace sítě, kterou zmiňujete, vždy informujeme majitele zákaznických účtů , kterých se to týká, e-mailem předem. Informace jsou vidět v samoobsluze Můj Vodafone a nebo po zadání vaší adresy na stránce https://www.vodafone.cz/vypadky/. V případě modernizace může docházet v průběhu dne ke krátkodobým a častějším výpadkům, protože technici jsou fyzicky v terénu a průběžně kontrolují, odpojují, opravují, přenastavují  prvky v našich rozvodech. Operátor na lince vám nemá možnost potvrdit, kdy k těmto výpadkům dojde, protože takové informace nemá. Technici vše řeší dle potřeby.  Pokud budete potřebovat vše vysvětlit přímo k vaší adrese, napište nám případně přes https://tam.je/forum.

  • 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...