Guest SH4PY Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Dobrý den, snažím se své postarší mamince obnovit zapomenuté heslo od vodafonu. Když ale zadám bezpečnostní kód na stránce obnovy, nebo před 800777723, vždy mi vodafone pošle SMS, že se změna nezdařila. Kvůli zapomenutému heslu se nemohu dovolat žádnému operátorovi, protože vždy když se proklikám k mému problému, přesměruje mě to na stejnou linku, kde potřebuji heslo. Upřímně nevím, co mám dělat. To mi chcete říct, že se u Vodafonu nejde dovolat PŘÍMO operátorovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 stačí 3x zadat špatně heslo a hned vás to přepojí na oprátora 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SH4PY Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 aha dobře děkuji zkusím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts