zdenek.hurt Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Dobrý den chci se zeptat zdali po včerejšku jsou v okolí Kutné Hory problémy se sítí Vodafone. Zkoušel jsem dnes několikráte volat a jak v rámci Vodafone sítě tak i mimo sít a vždy byly problémy že příjemce hovoru strašně špatně slyšel. Také jsem si všiml že místo plného signálu mám pouze poloviční signál. Druhý dotaz je zdali se chystáte posílit signál v oblasti kde bydlím a kde je dlouhodobě problém se signále. Jedná se o lokalitu Lomec č.p. 30, Lomec u Úmonína v okolí Kutné hory. GPS: 49.8661072N, 15.2889017E" Děkuji za info. Quote - - - Samsung A50 Lomec 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted June 21, 2022 Help center Share Posted June 21, 2022 @zdenek.hurt Hezký den, Zdeňku, po včerejších bouřkách skutečně ještě řešíme zprovoznění některých vysílačů v Kutné Hoře a okolí. Omlouvám se vám za komplikace, kolegové se snaží najít řešení, aby byl signál brzy opět k dispozici. K Lomci vám informace zjistíme a dáme vědět 🙂 Už pro vás mám nové zprávy, bohužel u Lomce se nechystáme spouštět nový vysílač. V případě pokrytí uvnitř domu / bytu by vám tam mohlo pomoct Wi-Fi volání, díky kterému se dovoláte i v místě, kde je slabý nebo žádný mobilní signál. Víc se o něm dozvíte na https://www.vodafone.cz/wifivolani/. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts