Posted May 2, 20223 yr Není nějaká finta jak donutit aplikaci v telefonu aby si pamatovala nastavenou českou zvukovou stopu ? V nastavení mám českou, ale když jsem se teď o víkendu koukal na Eurosportu na snooker, tak pokaždém zapnutí naskočí anglická verze. Není problém si to pokaždé přepnout, ale stává se mi cca 8x z 10ti případů, že je potom zvuk o kousek mimo obraz, což zrovna u snookru není příjemné 😞 Díky Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
May 2, 20223 yr Care Centre Dobré odpoledne, @Sparrow, napište nám k tomuhle prosím konkrétní příklady přes https://tam.je/forum/, necháme to prověřit. Standardně by se vám v první řadě měly pořady přehrávat v českém znění a zvuk by určitě oproti obrazu neměl být posunutý. Díky za spolupráci 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
May 2, 20223 yr @Sparrow Telefon je nastaven v jakém jazyce? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
May 2, 20223 yr Author V češtině, a bez ROOTu 🙂 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10