Odesláno 15. dubna 2022 3 roky Nějakou dobou mi vrtalo hlavou, kde přesně CETIN nabízí optické připojení. Mají sice mapu rychlosti, což je víc než asi všichni ostatní poskytovatelé, ale rozeznat 1Gb/s zelenou od 250Mb/s zelené je nemožné. Udělal jsem tedy userscript, který původní mapu přebarví (od tmavě červené pro 2Mb/s po tyrkysovou pro 1Gb/s) a po přiblížení ukáže kompletní informace pro jednotlivé adresy (v datech je víc než jenom rychlost). Osobně mě stav pokrytí optikou překvapil: Je až na výjimky překvapivě "rozesetá", místo nějakých kontinuálních ploch se často jedná jen o jednotky adres.
Odesláno 15. dubna 2022 3 roky Diky, vypada to dobre. 👍🏻 Musel jsem chvili hledat, na jake URL se mapa aktivuje, tak pokud by to hledali i ostatni, je to https://zrychlujemecesko.cz/mapa-pokryti/mapa-rychlosti (primy proklik z homepage zrychlujemecesko.cz neznam, ale nekde tam asi bude). Pri dvou nejdetailnejsich zoomech mi tecky s pokrytim uplne zmizi (Firefox) a na tecku nelze kliknout a ziskat tak detail o konkretnim miste, to je schvalne nebo nejaka podivna chyba? - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 15. dubna 2022 3 roky Díky! Možná je to trošku krkolomné, ale ty "čtvercaté" tečky jsou bitmapa, klikat se dá jen na kulaté, které se dají načíst tlačítkem vpravo nahoře. Jedná se o trošku jiná data, než ty barvy v bitmapě, tak je raději řeším separátně.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.