Guest Nagicek21 Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Dobrý den, dnes jsem platil paušál přes aplikaci. Po potvrzení platby v internet bance mi to ve vodafone aplikaci ukázalo chybovou hlášku payment rejected. Tak jsem to zkusil znovu a ten samý problém. Nicméně jsem poté zjistil, že mi byla platba dvakrát stržena. Máte někdo zkušenost jak postupovat? Jedna platba se vrátí automaticky, nebo to musím řešit s operátorem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted April 10, 2022 Help center Share Posted April 10, 2022 @Nagicek21Pěkné odpoledne, pokud jste provedl platbu duplicitně, tak je možné vzniklý přeplatek použít pro platbu následujícího Vyúčtování. Pokud máte zájem o vrácení, napište nám prosím přes ověřený formulář https://tam.je/forum Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts