Odesláno 12. března 2022 3 roky Dobrý den, vzhledem k tomu, že se mi nedaří proklikat se přes online podporu a nemám teď šanci zajít si na pobočku Vodafone, tak se prosím chci poradit tady s vámi. Stěhuji se do nového bydlení, kde internet již zaveden je a tudíž bych potřebovala internet od Vodafonu zrušit. Jakým stylem to mám udělat? mám vzít s sebou modem s tím, že během týdne zajdu na nejbližší pobočku (jakoukoliv) a modem i s těmito informacemi jim vrátím? Děkuji za vaše odpovědi a přeji krásný sobotní den. SD
Odesláno 12. března 2022 3 roky je potřeba vracet zařízení včetně příslušenství a tady je postup https://www.vodafone.cz/pece/telefony/zaruka/vraceni-pronajateho-zarizeni/ - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 12. března 2022 3 roky Tak hlavně musíte podat písemnou výpověď a pak vám ještě poběží výpovědní lhůta která je 30 dní, Takže pokud ve starém bytě ještě budete tak bych zařízení zatím nevracel. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. března 2022 3 roky @Soňatak pokud máte možnost si internet přenést na novou adresu a teď máte výhodnější cenu ve starém bytě než v novém, tak se dá požádat o přestěhování a cena by Vám zůstala. A pak zrušit ten druhý internet Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.