Odesláno 16. ledna 2022 3 roky Já už jsem taky zpomalení řešil s infolinkou po převedení ale 3 dny uběhly a žádná změna, rachlost max 200, ping na seznam v průměru 20ms, packet lost 0, ale třeba načtení stránky seznamu 10s a to bez obrázku, ty se někdy načtou za dalších 10s nebo vůbec. Za mě se to chová nějak divně. Mohl by někdo prosím posoudit ůdaje z modemu zda jsou OK? Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava
Odesláno 16. ledna 2022 3 roky No ten signál se mi zdá dosti slabej. já mám všechny kanály od 11 do 13 dBmV Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 16. ledna 2022 3 roky Hodnoty kolem 0dBm jsou v pohodě, důležitější je SNR, kde 39+ jsou dobré hodnoty. Neproběhnul náhodou nějaký upgrade v PC (systém, antivir ..) Zkontrolaval bych to ještě na jiném zařízení, třeba přes mobil .. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 16. ledna 2022 3 roky Vědomě neproběhlo nic. Ale zda něco na pozadí to těžko říct. Win10 se asi aktualizovaly tento týden neb 2 úterý v měsíci ale co přesně to netuším. Antivir se aktualizuje několikrát denně tam taky asi konkrétní změny nepoznám. Nemám nejnovější mobil takže přes wifi z něho 300Mbit nedostanu a PC připojené kabelem. Pokud je tedy linka OK tak se s tím nejspíš bude potřeba smířit. Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava
Odesláno 16. ledna 2022 3 roky Šlo mi spíše o to načítání webu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.