October 19, 20178 yr Mám už pár dní problém k připojení k facebooku. Zadám adresu https://facebook.com a hodí mi to chybovou hlášku že stránka nenalezena - Server DNS se může potýkat s problémy. Kód chyby: INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND Máte to taky tak?
October 19, 20178 yr No jo, taky tak. Tento web není dostupný Adresa DNS serveru www.facebook.com nebyla nalezena. (chrome) Server nenalezen Firefox nemůže server www.facebook.com nalézt. Edited October 19, 20178 yr by hpfunny pokus na jiném prohlížeči Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
October 19, 20178 yr Mám stejný problém, občas se FB načte a jindy nenačte a vyskočí jen ta chybová hláška. Edited October 19, 20178 yr by Patri.k
October 19, 20178 yr Blbne im to odvtedy ako spustili toho slávného Prieskumníka. A mobilná stránka FB nejde takmer vôbec.
October 19, 20178 yr Díky za upozornění, pošlu na monitoring, co se děje. @update - dle veškerých zjištění je chyba pravděpodobně přímo na straně Facebooku.
October 20, 20178 yr před 13 hodinami, David - UPC napsal: Díky za upozornění, pošlu na monitoring, co se děje. @update - dle veškerých zjištění je chyba pravděpodobně přímo na straně Facebooku. Na straně facebooku to nebylo, hraju na mobilu hru a nemohl jsem se přihlásit ke svému facebook účtu, vypnul jsem wifi a na mobilní data jsem se mohl přihlásit. Když jsem znovu jel přes wifi tak opět se nešlo přihlásit.
October 20, 20178 yr Po urcitych zmenach,samozrejme k horsiemu,pridanim nejakého priezkumnika a tym padom odrovnani aktuálnych stranok priamo z odkazu domov,je uz teraz tento fuckbook nepouzitelny.