Odesláno 19. října 2017 7 let Mám už pár dní problém k připojení k facebooku. Zadám adresu https://facebook.com a hodí mi to chybovou hlášku že stránka nenalezena - Server DNS se může potýkat s problémy. Kód chyby: INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND Máte to taky tak?
Odesláno 19. října 2017 7 let No jo, taky tak. Tento web není dostupný Adresa DNS serveru www.facebook.com nebyla nalezena. (chrome) Server nenalezen Firefox nemůže server www.facebook.com nalézt. Upraveno 19. října 2017 7 let uživatelem hpfunny pokus na jiném prohlížeči Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 19. října 2017 7 let Mám stejný problém, občas se FB načte a jindy nenačte a vyskočí jen ta chybová hláška. Upraveno 19. října 2017 7 let uživatelem Patri.k
Odesláno 19. října 2017 7 let Blbne im to odvtedy ako spustili toho slávného Prieskumníka. A mobilná stránka FB nejde takmer vôbec.
Odesláno 19. října 2017 7 let Nefunguje, ale cez Telekom to ide bez DNS erroru. Vyzera to na UPC problem
Odesláno 19. října 2017 7 let Díky za upozornění, pošlu na monitoring, co se děje. @update - dle veškerých zjištění je chyba pravděpodobně přímo na straně Facebooku.
Odesláno 20. října 2017 7 let před 13 hodinami, David - UPC napsal: Díky za upozornění, pošlu na monitoring, co se děje. @update - dle veškerých zjištění je chyba pravděpodobně přímo na straně Facebooku. Na straně facebooku to nebylo, hraju na mobilu hru a nemohl jsem se přihlásit ke svému facebook účtu, vypnul jsem wifi a na mobilní data jsem se mohl přihlásit. Když jsem znovu jel přes wifi tak opět se nešlo přihlásit.
Odesláno 20. října 2017 7 let Po urcitych zmenach,samozrejme k horsiemu,pridanim nejakého priezkumnika a tym padom odrovnani aktuálnych stranok priamo z odkazu domov,je uz teraz tento fuckbook nepouzitelny.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.