Odesláno 1. října 2017 7 let Zdravím a měl bych otázku. Právě mi odešel do věčných lovišť můj android box X2 na kterém fungoval Horizon GO. Vyndal jsem tedy záložní na kterém to v minulosti jelo, myslel jsem, že ho prodám, ale zapomněl na to ( MX 4 ) a čekalo mě překvapení, aplikace nelze nainstalovat s tím, že je nekompatibilní. Chtěl bych se tedy zeptat na jakém android boxu Horizon GO sledujete a prokazatelně funguje. Za každý tip budu rád, budu objednávat patrně přes Gearbest. Děkuji předem.
Odesláno 1. října 2017 7 let Čau, Já mam Horizon GO na Odroid C2, Pine A64 (ale brzy to již nahradím Rock64). Hlavně si vyber Android box, který komunita nebo výrobce podporují. Tzn. mají fórum a jsou tam různé verze Androidu. Většinou se stane, že výrobce vyprdne set-top-box a už se o něj vůbec nestará tzn. nevydá k němu DTS (pro Linux a Android) a neopravuje chyby a nevydává aktualizace. Případně se dá uvažovat o Xiaomi Mi Tv Box 3, který má certifikaci pro Netflix, ale už je o něco dražší. Upraveno 1. října 2017 7 let uživatelem Pepe Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 1. října 2017 7 let Ja mam 2 (Beelink GT1, Nexbox A95X - 2G+16G). Na oboch funguje Horizon Go bez problemov. Doporucujem min. 2GB RAM. Ovladanie: pribalene dialkove + funguje bezdrotova mys alebo klavesnicka. Okrem ineho funguju aj ine app: HBO Go, VLC, Kodi..... Viac o boxoch je na inom fore venovanom androidu.... )
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.