Odesláno 30. srpna 2017 7 let Dobry den vsem, dnes rano se mi na STB kcf-sa700pco zacla zobrazovat chyba E201, souvisejici s antennim pripojenim. Kabel sem rozpojil, znovu zapojil, stb sem vypnul na nekolik minut z elektriky, pak opakovane zkousel vse mozne, nic nepomohlo. Internet i telefon bezi bez problemu. 2x jsem pres kontaktni formular odeslal dotaz na UPC, bohuzel zatim bez jakekoliv reakce. Ma nebo mel nekdo podobny problem? Predem dekuji.
Odesláno 30. srpna 2017 7 let Https://web.upc.cz/vypadky - je tam u vaší adresy něco? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. srpna 2017 7 let Řešení Je zajímavé, že mně dělá Kaon totéž - také od dnešního rána! Chyba E201 - chybné připojení. Přitom TV i druhý STB (Cryptobox) jedou v pohodě, výpadky podle webu UPC žádné. Že by nějaká epidemie STB SA-700?,Lokalita Praha 4-Krč
Odesláno 30. srpna 2017 7 let Praha 4-Nusle v pohodě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. srpna 2017 7 let PS.: neprobíhala náhodou v noci nějaká aktualizace? Že by ji STB nezvládl?
Odesláno 30. srpna 2017 7 let Diky za odpovedi. U me adresy zadny vypadek neni evidovan. To s tim updatem me take napadlo - pred nejakym casem (uz je to ale docela dlouho) sem se prihlasil ze pomohu s testovanim noveho SW a vim, ze ty updaty byly zpocatku pomerne caste. Bohuzel nemuzu nikde najit jak tenhle STB uvest do tovarniho nastaveni, pres ovladac to nejde, protoze ta chyba pusti jen tlacitko OK, ktere vede k dalsimu restartu.
Odesláno 30. srpna 2017 7 let Zkuste vytáhnout STB ze zásuvky, zkontrolovat propojení s modemem a poté zapnout STB do zásuvky. Jestliže nepomůže, vytáhněte zase ze zásuvky STB, odpojte modem od STB a STB znovu zapněte. Měl by jet i když bez VOD služeb. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. srpna 2017 7 let Tak se podařilo chybu E201 vyřešit restartem do továrního nastavení přes servisní menu - vypojit STB ze zásuvky na cca 30s - zapojit do zásuvky a HNED stisknout na DO modré tlačítko i (info) - a držet tlačítko, dokud nenaběhne servisní menu - na první obrazovce je vidět síla signálu (já mám 73 dBuV) - šipkou doprava na kruhovém ovladači přeskákat v menu na UPDATE, stisknout OK a tlačítkem dolů se dostat na FACTORY RESET - opět OK, vpravo se ukáže CANCEL, ještě jednou OK (pod C bliká kurzor) a stisknout + - ukáže se PROCEED - stiskněte OK - STB se restartuje do továrního nastavení (musíte opět vybrat Česko a český jazyk) Upraveno 31. srpna 2017 7 let uživatelem Milav doplnění textu
Odesláno 31. srpna 2017 7 let @MIlav - moc dekuji, po resetu do tovarniho nastaveni se vse rozbehlo. Pokud sem to dobre postrehnul, vypadalo to jako kdyby tam byl zasekly posledni update na 90% downloadu. Ale moc sem to nestudoval. Jeste jedno diky, konecne mi daji deti pokoj
Odesláno 31. srpna 2017 7 let Přesně - měl jsem v servisním menu taky hlášku UPDATE 90% (zapomněl jsem to napsat):-)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.