Odesláno 19. února 2017 8 let Včera na Nova HD ve 22:15 hod. při začátku filmu „Kamarád taky rád“ mi televize přehrávala pouze ruchovou zvukovou stopu filmu. Stopu s českým dabingem začala přehrávat až po pár minutách. Na Horizon Go to jelo normálně.
Odesláno 19. února 2017 8 let Po pravdě jsem to včera moc nezkoumal, abych to přepnul na Novu SD apod, protože jsem měl TV jen jako kulisu. Spiš mě šlo o to, že na Horizon GO v PC to běželo normálně. Myslel jsem, že zdroj je stejný. Nebo ten problém měla jen má TV?
Odesláno 19. února 2017 8 let měl jsem stejný problém v pátek na Nove HD u Gravitace, druhý den na Nova Cinema HD to bylo v pořádku - - - - Praha
Odesláno 20. února 2017 8 let Pripojuju se: Gravitace v patek a stejny problem. Navic nesedelo mluvene slovo na pohyby rtu. Tipuju to na problem u zdroje a ne na nasi strane. Zdravim Stepan Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.