Posted January 31, 20178 yr Ahoj prosím Vás jak lze změnit místo ukládání kam bude firefox ukládat dočasné soubory. Mám disk C a E na disku C mám systém (ssd) E jsou data (hdd) když stahuji mkv který má například 20GB tak to nejdřív ukládá na C a pak se to objeví v E. to já nechci já chci aby se rovnou soubor ukládal na E, Lze to nějak přenastavit?
January 31, 20178 yr Nejlepší je změnit celé umístění temp složek, ale při disku s rychlostí 5400 dochází ke zpomalení stahování z důvodu pomalejší rychlosti, ale nic závratného Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 31, 20178 yr tady je nějakej historickej návod https://support.mozilla.org/cs/questions/1005267, třeba bude ještě funkční - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
February 1, 20178 yr Není, v about:config už to není je nutné přidat manuálně do úder.js nebo jak se to jmenuje a stejně to nepomůže ve všech případech. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
February 1, 20178 yr v about.config to nie je , ale je možné to pridať priamo v about: config Spustiť Firefox, zadat do adresného riadku: about:config a potvrdiť ENTER Hladať reťazec: browser.cache.disk.parent_directory Ak sa nenájde, vytvoriť ho a pomenovať ako: browser.cache.disk.parent_directory Postup: Pravé tlačítko na myši -> Nové -> Reťazec Otvori sa okno: zadajte: D:\\Firefox_temp\\ kde D je disk pre novú dočasnú zložku/adresár a Forefox_temp je dočasný adresár, ktorý si vytvoríme (názov a jednotkla sú ľubovoľné) Cache je možné vymazať ručne (vzhľadom na to, že niektoré čistiace programy (CCleaner) tuto zmenu nerozpoznajú