Odesláno 9. ledna 2017 8 let Zdravim neviete mi povedat ci sa da analogova televizia zrusit bez nejakych poplatkov ? a ci analogova televizia ma nejake prepojenie s internetom, lebo mam od upc internet ale ten si chcem nechat.
Odesláno 9. ledna 2017 8 let No volal som im asi 7 krat ale nedalo sa im dovolat hlavne ze poslali list ze sa bude menit analog na digital a ze mam zavolat na ich linku ... dnes u nas robili optiku telekom a zazvvonili knam ci nechceme magio tv tomu hovorim pristup :)tak som sa rozhodol pre magio kedze do upc sa dovolat je umenie , tak preto sa pytam ci ma niekto skusenosti stym ze zrusil analog
Odesláno 9. ledna 2017 8 let Sice nevím co je tak úchvatnýho na tom, když ti do bytu vleze nějakej dealer od konkurence a vnucuje svoje služby neboli podomní prodej, obvykle všude zakázanej, ale pokud je to pro tebe lepší, tak není co řešit a UPC akorát pošleš výpověď. A jestli máš nějaký propojení služeb u UPC net+TV, tak to zjistíš buď ze smlouvy nebo je to rozepsaný ve vyúčtování.
Odesláno 9. ledna 2017 8 let Co si mame predstavit pod pojmem ze se tam nedalo dovolat ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. ledna 2017 8 let Ak máš na analogovu televiziu zlavu z ceny v zmysle podmienok kampane, tak za predćasne ukončenie služby je učtovana sankcia. Ak maś tarifnu cenu tak vypovedna lehota je jeden mesiac a zaćina plynuť prvym dńom nasledujúceho mesiaca po doručeni výpovede. Myslim že si urobil urychlene rozhodnutie bez preverenia skutoveho stavu. Ak si podpisoval zmluvu s podomovym predajcom, tak ju môžeś vypovedať do 14 dni bez udania dôvodu.
Odesláno 9. ledna 2017 8 let Momentalne su vsetci nasi operatory zanepradneni skuste zavolat neskor alebo take nieco ...skratka nemal som nato nervy tam stale vyvolavat. Mame od upc momenatlne analog uz strasne vela rokov a asi rok internet 150mb ktory si chcem nechat a len zrusit analog.
Odesláno 9. ledna 2017 8 let Zavolaj znovu a z ponuky moźnosti vyber, že chceś informacie o novych produktoch a službách. tam sa dovolaš.
Odesláno 4. října 2017 7 let Je az zarazajuce,ze si nedali ani tu namahu aby oficialne informovali svojich klientov o postupnom vypinani analogu.Svedcia o tom prispevky zaskocenych klientov na FB z regiónov kde si uz analaog neskrtne. Upraveno 4. října 2017 7 let uživatelem ritchi
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.