Posted December 19, 20168 yr Dobrý den, měl jsem ca modul a vše bylo v pořádku. Nyní jsem dostal StB kvůli přetáčení programů. StB musím každe ráno restartovat. Televize mi ho prostě nenajda. Dostal jsem nový a stejná chyba. Televize LG 49ub850v. Prosím o radu Tomáš.
December 19, 20168 yr Pokud máš STB (předpokládám Kaon) s TV propojený přes HDMI, měl by se obraz z STB objevit po přepnutí TV na příslušný HDMI vstup. Televize box nehledá, musíš přepnout TV na vstup HDMI, který vede z STB.
December 19, 20168 yr To je jasný že to tak dělám. Televize mi ale píše, nic nenalezeno. Musím StB vytáhnout ze zásuvky, zapojit zpět a už to jde. Trvá to asi 2 minuty než se StB znova načte. A takhle každé ráno. Uznej že to není nic příjemného. Celý den už to pak běží normálně.
December 19, 20168 yr To chápu, že to není nic k radosti. Zkoušel jsi jiný kabel HDMI, jiné vstupy v TV? STB máš nastavený na rychlý start nebo na ECO to je ten start cca 2min, ale bez vytahování ze zásuvky (alespoň u ECO by to mělo fungovat)?
December 19, 20168 yr Mám rychlý start. Už jsem zkoušel i všechny výstupy HDMI, prostě nic. První spuštění v daný den prostě televize nepřijme. Nechápu.
December 20, 20168 yr Zkuste přepnout z rychlého na EKO start. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
December 20, 20168 yr Ještě možná "blbá" otázka: v jakém pořadí ráno zapínáte zařízení a v jakém pořadí potom přes den Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha