Přejít na obsah

Vyplatí se přepojit internet k UPC?


Návštěvník lucia

Doporučené příspěvky

Návštěvník lucia

Zdravím,

momentálně máme internet od Pody (platíme 500 za měsíc) a televizi - základní balíček od UPC.

 

Kdysi jsme uvažovali odejít od UPC a přejít s telecizí k Podě (kvůli ušetření), ale vzhledem k problémům, které UPC dělá, jsme od toho upustili.

Již několikrát jsme řešili, že nám některé programy nejedou, přestože měly... naposledy to bylo minulý týden ve středu, kdy jsem zjistila, že nám nejde Nova HD ani Nova Cinema HD. Z UPC se mi ozvali až v pondělí, že neví kde je problém, ale že se nám ozvou. Ozvali se až v úterý a mezitím jsem v pondělí odpoledne zjistila, že ty programy už jedou. Co to je tedy za bordel, že někdy jedou a někdy ne.

No nic. Chlápek nám v telefonu zároveň nabízel, jestli si nechceme u UPC zřídit i internet a taťka o tom teď uvažuje. Já jsem ale na pochybách. Teď je nějaká akce, kdy balíček vychází na 649 měsíčně (asi je to akční cena, že? Netušíte jaká je tedy cena bez akce?), když ale zadám svoji adresu, tak cena sníží na 549, což bychom ušetřili nějakých 250 korun. Říkám si ale jestli těch 250 korun má cenu, když už teď máme problémy s jejich televizí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Jaký problémy UPC dělá? A jestli nejdou nějaký programy, tak v první řadě to chce znát naměřený hodnoty na zásuvce a zkontrolovat domovní rozvody, kde je skoro vždy zakopanej pes (mizerný účastnický šňůry, home bastly rozbočovačů apod.).

Cena bez akce je v uvedená v ceníku na webu UPC, stejně jako tzv. věrnostní sleva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lucia

No tak nevím, jestli je chyba skutečně u nás, když nám normálně jedou všechny programy, ale když si přepnu na setopbox, tak tam ty programy nejedou.

 

"...tak v první řadě to chce znát naměřený hodnoty na zásuvce a zkontrolovat domovní rozvody, kde je skoro vždy zakopanej pes (mizerný účastnický šňůry, home bastly rozbočovačů apod.)..." Nerozumím tomu, ale jestlže máme z loňska nové rozvody, tak v tomto by probmél tedy být neměl, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

UPC garantuje signál na účastnický zásuvce, tam musí být hodnoty dle normy. A je otázkou jestli rozvody od zásuvky k TV nebo boxu jsou vlastní tvorba, anebo taky od UPC (ovšem komplet od UPC). Pokud jo, pak se to dá uplatnit jako normální reklamačka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...