Přejít na obsah

Handan DVR 6000


Návštěvník mipo

Doporučené příspěvky

Návštěvník mipo

Mám STB Handan DVR 6000 od doby, kdy se v nabídce UPC objevil. Nějaký čas jsem souběžně používal na druhém TV příjem přes STB Kaon s pevným diskem, protože jsem vždy preferoval zařízení s možností nahrávání. Když se objevila možnost pronájmu modulů, objednal jsem si i ten a protože v té době UPC umožňovalo pronájem pouze dvou zařízení, vzdal jsem se Kaona.

Až do teď jsem byl spíše spokojený, jenže Handan dosloužil. Při jakémkoliv pokusu o přítup na pevný disk, ať při nahrávání, nebo snaze o přehrání nahraného, se objeví jen požadavek na zformátování disku.

Když se pokusím o formátování objeví se oznámení, že přístup je zamítnut a abych volal technickou podporu UPC. Při kontaktu zákaznické linky mi ale operátorka řekla, že tyto přístroje vyřadili a nabídla mi pouze výměnu za některý ze současně nabízených přístrojů.

Protože sleduji dlouhodobě forum UPC Zone, vím že ani jeden nich mi nevyhovuje, protože se jedná víceméně o zařízení, jejichž vývoj není dokončen a zdaleka nedosahují kvalit STB Handan. Z tohoto důvodu jsem řekl, že o žádný z nabízených nemám zájem a Handan vrátím.

Nato jsem se dověděl, že kdybych zvolil výměnu, během několika dnů by technik nový přístroj dovezl a odvezl si starý. Jelikož mi ale žádný z nich nevyhovuje, musím Handan buď odvézt do Prahy, nebo poslat poštou do Pohořelic, přestože má UPC svá kontaktní zákaznická místa téměř v každém větším městě. Je jasné, že je tu snaha vnutit zákazníků pro UPC co nejlacinější stroje i za cenu ztráty kvality služeb.

Tím pro mne UPC zcela ztratilo jakýkoliv kredit a začínám se poohlížet po jiném poskytovateli TV. Výběr se bohudík zlepšuje.

Tak jsem trochu odreagoval svou frustraci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mipo

tomusi díky. Pohrabal jsem se ve svém vetešnictví, našel starší, ale funkční disk, vyměnil ho v STB a ejhle: stoprocentní úspěch. Stroj maká jako dřív. Mohlo mě to také napadnout. Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...