Návštěvník Bowd1993 Odesláno 20. června 2016 Sdílet Odesláno 20. června 2016 Ahoj, Zkoušel jsem volat na obchodní oddělení a zkusit si vymoci slevu 100Kč, ze základního balíčků, což jsem před několika měsíci viděl, že poskytují. Nyní se mi nepodařilo ujednat. Tyto slevy přicházejí ve vlnách, nebo je potřeba říci nějaké zaklínadlo pro tuto slevu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 20. června 2016 Sdílet Odesláno 20. června 2016 Sleva je věrnostní, tj. pokud budeš kabelovku využívat rok, tak bude měsíční cena nižší. Přesný čísla najdeš v ceníku na webu upc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno 20. června 2016 Sdílet Odesláno 20. června 2016 Slevy jsou většinou nabízeny koncem roku 10-12 měsíc Citovat - - - CA Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mravenec Odesláno 11. července 2016 Sdílet Odesláno 11. července 2016 Hloupost. Slevy jsou i teď. Ale musíš kontaktovat obchodaka a ne klientský centrum. Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.