Odesláno 10. března 2016 9 let Objednal jsem si od UPC internet. Zasuvku sem mel ve zdi na radio,satelit a televizi kterou mam zarizenou pres usb tuner Aver media tv volar hd nano kde mam normalne v tuneru pichlej kabel + v te zasuvce, vse bylo funkcni. Bohuzel kdyz mi technik zapojoval internet tak musel tu zasuvku vymenit za nejakou datovou ktera vypada uplne stejne s tema 3 pripojkama ale s rozdilem, ze ted mi ta dvb-t televize uz nefunguje a ja ji nemuzu za boha naladit. V programu od aver media mam automaticke ladeni ale nenaladi to ani h***o a nikde tam nevidim moznost pro nejake rucni ladeni kde bych mel nejspis natukat tu frekvenci pro kabelovou televizi. Co s tim ? Uz sem z toho hotovej.
Odesláno 10. března 2016 9 let Jestli tu TV platíš, tak zavolat na UPC a nechat od nich zkontrolovat signál na zásuvce.
Odesláno 10. března 2016 9 let Jelikož je nyní již CATV Mini s DVB-T nedílnou součástí nových tarifů, tak ne, že by ji přímo platil, ale má ji jako službu. Mělo by to být tady: Frekvence Kanál DVB-T MUX 1 474 K21 D DVB-T MUX 2 482 K22 D DVB-T MUX 3 490 K23 D DVB-T MUX 4 498 K24 D DVB-T MUX 5 506 K25 D DVB-T MUX 6 514 K26 D DVB-T MUX 7 Praha 522 K27 D Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. března 2016 9 let vyreseno, uz to najednou naladit slo Nechapu proc to tedy vcera neslo ale tak hlavne ze uz to je v poradku. Tema se muze zamknout nebo smazat
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.