Přejít na obsah

21. března skončí stanice HBO Comedy, nahradí ji HBO 3


Pavel m

Doporučené příspěvky

21. března skončí stanice HBO Comedy, nahradí ji HBO 3

 

Změna v portfoliu prémiových kanálů přichází krátce poté, co začátkem tohoto měsíce oznámila americká videopůjčovna Netflix globální expanzi. Dostupná je i v České republice.

 

České republice a na Slovensku (a v dalších evropských zemích) dojde 21. března letošního roku k ukončení vysílání kanálu HBO Comedy. Tuto stanici nahradí stanice HBO 3. Informaci potvrdila serveru DigiZone.cz mluvčí společnosti HBO Europe Pavla Brožková. HBO 3 už v současné době vysílá. K dispozici je konkrétně v zemích Beneluxu. „Bližší informace v tuto chvíli chystáme. Zveřejníme je v horizontu několika týdnů,“ uvedla Brožková. Není vyloučeno, že v budoucnu se změny dočkají i kanály Cinemax

 

HBO v současné době provozuje na českém a slovenském trhu kromě lineárních kanálů HBO, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax a Cinemax 2 (dostupné jsou i ve vysokém rozlišení) také videotéky HBO Go a HBO OD (služba je dostupná v rámci IPTV služby O2TV). Informace o chystané změně v portfoliu kanálů HBO Europe přichází ve chvíli, kdy americká videopůjčovna Netflix oznámila globální expanzi. V České republice je prozatím dostupná bez lokalizace, nicméně do budoucna by pro prémiovou značku HBO mohla znamenat určité ohrožení.

 

http://www.digizone.cz/clanky/21-brezna ... -ji-hbo-3/

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to úplně překvapující zpráva, jelikož program HBO Comedy toho nemá s komediemi už nějakou dobu moc společného. S Netflixem to souvisí ale jen částečně, jelikož debaty o změně zaměření stanice se vedou poměrně dlouho a jde spíše o přirozený a logický vývoj. Přestože změna názvu v tuhle chvíli bude už spíše formální, k menší úpravě obsahu by mělo dojít. Časem by také měly z log zmizet příznaky HD a Cinemaxy by měly dostat nový vzhled. O CZ DD na 2 a 3 HD nic nového, ale je šance, že to již s touto změnou zprovozní, stejně tak je šance, že dojde časem i ke vzniku čistě CZ verzí 2 a 3.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník Petr Dostál

Mě by i stačilo jen HBO+HBO2...,ale aby obě byli s DD CZ zvukovou stopou.

Za ty dlouhý roky čekání už bychom si to asi všichni zasloužili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Petr Dostál

Jo tak to je docela dobrej nápad dát ty seriály stranou.

Už to bylo celý takový přeházený....tak teď ještě ta zvuková stopa a bude to dobrý.

Teď jsem si ještě vzpomněl,že se tu kdysi spekulovalo i o 3D na HBO....ale to už je asi o ničem,to už bude spíš UHD :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník Katoda
Co přinese HBO3 v první vysílací dny? Zde je malá ukázka.

Stačí odkaz. Není třeba zaplácávat diskuzi kopírováním/kradením celých článků. Kliknout a přečíst si to, co ho zajímá, svede každý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Za necelý týden končí zábavní a komediální kanál HBO Comedy. Na frekvencích této stanice bude od příštího pondělí vysílat program HBO3 s odlišným obsahem. Změny čekají i zbývající programy HBO, zejména HBO2.

 

Hlavní program HBO bude nadále divákům přinášet nejnovější hollywoodské tituly a to 4 až 5 filmových premiér týdně, seriálové novinky současně s premiérou v USA, dokumentární snímky, koncerty, přenosy vyhlášení filmových cen.

 

Program HBO2 bude přes den vysílat dětské a komediální pořady a seriály. Večer pak thrillery, dramata, horory a pravidelné premiéry filmových klasik. Součástí programové změny je navýšení vysílacího času na 22 hodin ve všední dny a 24 hodiny o víkendech.

 

Nový kanál HBO3 bude přinášet nejlepší seriály, minisérie a kultovní filmy od HBO a dalších prestižních tvůrců. Stanice bude vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. Třetí program HBO se zároveň stává místem pro prezentaci současné seriálové tvorby z evropské produkce HBO jako je Polsko, Maďarsko, Rumunsko.

 

HBO působí na českém a slovenském trhu již více než 20 let. Všechny stanice vysílají bez reklam a jsou dostupné v HD rozlišení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...