Přejít na obsah

Mezinárodní verzi bude mít i slovenská Markíza,


Pavel m

Doporučené příspěvky

Mezinárodní verzi určenou pro zahraniční trh bude mít nejen televize Nova, ale i slovenská Markíza. Právě s ní její provozovatel expanduje v příštím roce na náš trh. Společnost Markíza o tom informovala pouhou hodinu poté, co svůj plán odhalila společnost CET 21, která pro kanály Novy drží licence. Podobně jako český komerční televizní lídr bude Markíza spuštěním své „international“ verze řešit i problém distribuce vlajkového kanálu na našem trhu. Markíza International má být dostupná i ve vysokém rozlišení (HDTV).

 

Jsme velmi rádi, že můžeme divákům v České republice přinést to nejlepší ze Slovenska od Horné Dolné až po Cuky Luky. Markíza International bude představovat všechny barvy televize – humor, romantiku, napětí, reality show, talentové programy, ale i kvalitní zpravodajství a publicistiku. Je to stanice pro celou rodinu,“ konstatoval generální ředitel skupiny Markíza Matthias Settele. Mezi klíčové formáty „nového“ programu budou dále patřit Chlapi nepláčú, Kukučka, Doktori, Horúca krv, Rodinné prípady a řada dalších.

 

http://www.digizone.cz/clanky/mezinarod ... -do-ceska/

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slovenská komerční skupina Markíza uvede na český trh stanici Markíza International. Půjde o televizní kanál, který bude přinášet to nejlepší z programové knihovny Markíza Group.

 

Markíza International bude spuštěna již začátkem roku 2016 a divákům v České republice přinese to nejlepší z produkce nejsilnější televizní skupiny na Slovensku - skupiny Markíza.

 

Programové schéma stanice Markíza International bude koncipované podobně jako struktura národního kanálu Markíza na Slovensku. Mezinárodní stanice bude přinášet všechny pořady vlastní tvorby u kterých má Markíza Group vysílací práva i na území mimo Slovensko.

 

„Sme veľmi radi, že môžeme divákom v Českej republike priniesť to najlepšie zo Slovenska od Hornej Dolnej až po Cuky Luky. Markíza International bude predstavovať všetky farby televízie – humor, romantiku, napätie, reality show, talentové programy, ale aj kvalitné spravodajstvo a publicistiku. Je to stanica pre celú rodinu,“ uvedl dnes generální ředitel skupiny Markíza Matthias Settele.

 

Spuštění testovacího vysílání Markíza International je naplánováno na leden (január) 2016. Vysílání Markíza International bude dostupné i v HD rozlišení.

 

Mezinárodní kanál spustí začátkem roku 2016 také sesterská skupina NOVA. Diváci na Slovensku budou moci sledovat to nejlepší z vlastní tvorby televize Nova na programu Nova International.

 

http://www.parabola.cz/clanky/5722/mark ... y-v-cesku/

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... to nejlepší ze Slovenska od Horné Dolné až po Cuky Luky.

No jestli je toto opravdu to nejlepší ze Slovenska, tak ať si to tam raději nechají.

 

Dřív jsem se na slovenské kanály docela pravidelně díval, často mívali některé filmy v premiéře rychleji než české stanice a slovenština mě nevadí, ale cca posledních 5 let se to už nedá sledovat. Tolik reklam a upoutávek co vysílají už překračuje snesitelnou míru. Na to se může dívat jen člověk co si neváží svého času.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...