Návštěvník Cosby Odesláno 6. února 2006 Sdílet Odesláno 6. února 2006 No jeste to tak, aby web spravovali operatori z Kontakt centra! To uz by bylo moc, na to doufam ma Karneval nekoho kdo tomu aspon trochu rozumi (zeby webmaster? ). I kdyz, pokud maji vsichni Firefox a davaji si zalezet na prezentaci, tak to vubec nechapu )) Pac to se nejak navzajem cele vylucuje. Firefox jim ukaze chyby, oni mavnou rukou asi No, uvidime, treba nekdo sahne do kodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cosby Odesláno 6. února 2006 Sdílet Odesláno 6. února 2006 dmnc: ted jsem prochazel reference Internet Projektu a jsou tam jak PHP, tak ASP stranky. Takze byl asi nejaky jiny duvod... urcite bylo na vyber Jinak mas pravdu, ze si nas taky nekdo vsima, to je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 6. února 2006 Sdílet Odesláno 6. února 2006 No opravdu by mě to zajímalo, jaký byl pravý důvod. Jestli prostor na kterém je nahozený tento web funguje pouze na platformě Windows, což nemusí. Ale to bych asi neviděl jako primární důvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2006 Sdílet Odesláno 6. února 2006 Ty stránky nejsou v asp, ale v .NET, což je docela zásadní rozdíl. Rozhodli se proto, protože si vybrali náš publikační systém napsaný v .NETu, takže to je ten důvod. Ale diskuze jestli Java nebo .NET nebo ASP a PHP, to je na jindy .. ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2006 Sdílet Odesláno 6. února 2006 Pokud si dobře vzpomínám, tak jsme jeden redakční systém v PHP právě tím naším nahrazovali. Vyhovoval systém, technologie stála v pozadí. A upřímě - to co tomu webu vytýkáte není o technologii. V bublině je o řádek textu navíc, který tam být neměl a ten rozhodil zbytek. Jak jsem psal, pokusim se zitra poprosit příslušné pracovníky u zadavatele aby to upravili a zda by přistoupili na to, kdybychom jim počet řádku v šabloně omezili. Jinak jakýkoli flame MS vs Linux tady není na místě. Tomu webu vytýkáte nepřehlednost, složitost a roztříštěnost a na to tech. nemá vliv. Věřím, že se nám podaří se zadavatelem připravit update, který Vás potěší a za Vaše názory opravdu děkuju. Je to feedback, který je zapotřebí. Dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cosby Odesláno 6. února 2006 Sdílet Odesláno 6. února 2006 Super, ze se o to zajima nekdo povolany, tak to ma byt Tesim se na vysledek. Rekl bych (snad za vsechny uzivatele Karnevalu), ze jako komunita a uzivatele to myslime s Karnevalem dobre, tyto diskuse jsou vesmes za zkvalitneni sluzeb, tak doufam ze nas vedeni vyslysi aspon v necem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2006 Sdílet Odesláno 6. února 2006 Já to tak také chápu. Myslím, že i na Karnevalu si uvědomují, že ten design je tři roky starý a že už současným potřebám ne zcela dostačuje. A věřte mi, že Internet je pro ně důležitý kanál takže si určitě dají záležet aby se případná nová verze líbila i "jejich" komunitě. Za připomínky dík, ty podnětné zkusím popostrčit k odstranění. A za ten včerejší večer se ještě jednou všem omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Geeker Odesláno 7. února 2006 Sdílet Odesláno 7. února 2006 Já to tak také chápu. Myslím, že i na Karnevalu si uvědomují, že ten design je tři roky starý a že už současným potřebám ne zcela dostačuje. A věřte mi, že Internet je pro ně důležitý kanál takže si určitě dají záležet aby se případná nová verze líbila i "jejich" komunitě. Za připomínky dík, ty podnětné zkusím popostrčit k odstranění. A za ten včerejší večer se ještě jednou všem omlouvám. Kdyz jsme u toho. Co bude s tim FUP. nejak mi to neda se nezeptat. Jinak web je v pohode akorat k naprosto zakladnim vecem se clovek musi prokousavat slozite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cosby Odesláno 7. února 2006 Sdílet Odesláno 7. února 2006 Geeker: FUP se resi jinde, konkretne tady . IMHO web v pohode neni, uz to ze "k naprosto zakladnim vecem se clovek musi prokousavat slozite" jak jsi napsal rozhodne neni OK... Treba s tim neco udelaji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2006 Sdílet Odesláno 7. února 2006 mnoho povyku pro nic ale poradne by se to zabezpecit melo aby nedoslo k nabourani jeste jednou a poradne to by se mohlo kapku zvrtnout kdyby se nekdo dostal k e-mailum atd. to by se i spameri zaradovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.