Návštěvník Odesláno 7. února 2006 Sdílet Odesláno 7. února 2006 mnoho povyku pro nic ale poradne by se to zabezpecit melo aby nedoslo k nabourani jeste jednou a poradne to by se mohlo kapku zvrtnout kdyby se nekdo dostal k e-mailum atd.to by se i spameri zaradovali. Dyt emaily od karnevalu stejne nikdo nepouziva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 8. února 2006 Sdílet Odesláno 8. února 2006 Já mám navíc podezření, že se dostali dál a vytáhli i email adresy, začaly mi totiž chodit odpovědi na spamy, kde je jako odesílatel uveden můj email na karnevalu... Heh, tak sem zpetne prosel spam kos na seznamu..... a 6. unora mi prislo neuveritelnejch 178 spamu )) Ale nic s karnevalim emailem tam neni, takze nejaka divna nahoda Nicmene normalne chodi tak 3-4, ale tohle byl nakej ulet Nicmene je chvalihodny ze vsecko to svinstvo seznam zachytil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2006 Sdílet Odesláno 12. srpna 2006 nic není dokonalé ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.