Odesláno 23. srpna 2015 9 let Dobrý den, mám problém .. S přítelkyní se nám rozbila nová televize, tím pádem máme prozatimně starou, značcky ECG, není to 20 let stará televize, zhruba tak 3-4 roky, ale máme problém se spárováním ovladače s televizorem. Dělal jsem vše podle návodu na spárování televizoru s ovladačem, ale je tu malinká chyba, asi nejspíše z Vaší strany Bohužel v 4-místných kódech jsem televizi značky ECG nenašel a tím pádem ani 4-místný kód, který je důležitý pro spárování s televizí, takže bych byl rád, kdyby mi sem kdokoliv co nejdříve napsal, děkuji )
Odesláno 23. srpna 2015 9 let Čao! Stejný problém s televizí Sencor. Taky tam není kód a bohužel jsem to nějak nezkoušel a proto používáme dva ovladače. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 25. srpna 2015 9 let Achjo, děkuju za odpověď Takže asi taky budeme muset používat nejspíše druhý ovladač, co se dá dělat
Odesláno 25. srpna 2015 9 let Možná bude fungovat kód pro nějakou jinou TV, ale to hledání fungujícího je běh na dlouhou trať, případně na laborování při dlouhých zimních večerech Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 28. listopadu 2015 9 let . Dělal jsem vše podle návodu na spárování televizoru s ovladačem, ale je tu malinká chyba, asi nejspíše z Vaší strany Moc se omlouvám, ale myslím že chyba opravdu není na naší straně, myslím že nikdo z členů fóra netvořil návod, natožto se nepodílel na tvorbě sw. Jelikož toto fórum je složeno převážně z uživatelů služeb UPC. Doporučoval bych se proto obrátit přímo na UPC...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.