zajdee Odesláno 12. dubna 2015 Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Ahoj, Uz nejmene druhy den pozoruju mikrovypadky ve zvuku (ztiseni na cca ctvrt sekundy) na kanalu Prima HD (mux 13, 738 MHz). Vypadky se opakuji v ruznych intervalech, nejkratsi interval byl par sekund, obvykle cca po minute, nekdy se interval protahne az na nekolik minut. Dela to v ruznych vysilanych poradech i v reklamach. Obraz nevypadava, sila signalu podle TV je 82, chybovost 0. Problem je na dvou TV v domacnosti (treti jsem netestoval). Nova HD ve stejnem muxu je OK, Prima SD se taky zda OK. Lokalita: Praha 10, Vrsovice. Pozorujete to jeste nekdo? Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 12. dubna 2015 Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Taky stejný problém lokalito Mostecko .Jestli to nesouvisí http://www.digizone.cz/clanky/prima-ope ... at-nechce/ Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 12. dubna 2015 Autor Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Zajímavé. Otestoval jsem Primu HD z DVB-T regionální sítě 12 a tam se problém nevyskytuje. :-/ Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 12. dubna 2015 Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 U mě teda na dvou horizont boxech OK, stejně tak na TV s CA modulem i na PC jak DVB-C tak DVB-T. Je teda pravda na Primu moc nekoukám tak jsem ji teď jen zapnul na 10 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 12. dubna 2015 Autor Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Otestovan i Horizon a taky to na nem dela. Pricina bude mimo domacnost... Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 17. dubna 2015 Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Tak jsem poslal na UPC, uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 17. dubna 2015 Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Tak jsem dostal odpoved od UPC. A vlastne je to odpoved pro vsechny. Mam si zkontrolovat kabely a UPC zadny problem neeviduje....Co na to rict?! Pokud chcete nekdo mit 100procentni Primu HD, tak jdete do toho! Ja nemam cas resit televizi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 18. dubna 2015 Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 včera večer Prima HD na zprávy 18:55 hodin výpadky zvuku děsný ,obraz v pořádku. Psal jsem na UPC ,pořád ty stejný řeči. Televize Panasonic + Ca modul.TV rozvod na dvě televize dělalo UPC. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 18. dubna 2015 Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Nastesti je SD verze Primy docela v poho. Holkam to na Prostreno staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 19. dubna 2015 Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Včera Prima HD zvuk DD odpojený, zapojené pouze stereo v pořádku pouze ze začátku se trošku škubal obraz zamrzal potom se to usadilo. Nova HD zůstala zvuková stopa DD, to stereo odpojený. To vypadá že v tom jelo UPC něco tam zkazilo na set top boxu mě to šlo na Televizi s CA Modulem ne. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.