Jump to content

Featured Replies

Posted

Funguje vam dneska pocitadlo prenesenych dat na muj.karneval.cz??? Me to pri kliknuti na odkaz "Prenesena dat" (http://muj.karneval.cz/internet/traffic.php) haze chybu:

Přenesená data

Vyberte období:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/muj.karneval.cz/htdocs/internet/traffic.php on line 39

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/muj.karneval.cz/htdocs/internet/inc/global.inc.php on line 407

Ve zvoleném měsíci nebyly nalezeny žádné záznamy.

Pise my to to stejne, asi maji nejakou chybu na strankach.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Pravděpodobně se nemůže připojit k databázi!

Uz jsem napsal Karnevalu, at si to opravi. :lol:

Tak uz mi napsali, ze je to opravene a opravdu jim to konecne funguje ... :D

• 2 weeks later...

a stava se vam ze mate vypadky pocitani? ja mam staly upload kolem 700 denne a jeden tyden v mesicu mam 1,5MB 5b atp a pak dalsi tyden mam pres 1GB coz je zase hodne :shock:

Stava se to taky nekomu?

Minule dva mesice se mi neco podobneho stalo,aspon jeden den v mesici pocitadlo nepocitalo a v ten den zustaly hodnoty v radu bajtu.Kazdopadne prenesena data uz se pak nikde neobjevila :lol:

Mám také podezření že to nějak pochybně počítá. Já jsem na netu jen málo a nestahuju skoro nic a přesto mám 30 a 31 velmi podivné čísla. A přitom se nic neaktualizovalo. Běžně mám denní spotřebu do 70MB ale ta dva dny 300MB. To jako nechápu.