Návštěvník lordzata Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 tak po dlouhém hledání sem našel a místo Sport1 HD a Sport2 HD, jsou označeny jako "rezerva 1 HD" a "rezerva 2 HD" máte to někdo taky? přejmenování sem nikde nenašel. jsem z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Kaon Praha to samé. Opět pozadu jako s Asií. Techniku, pane, uděláte už něco prosím s těmito nekvalitními boxy? Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník notizia Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 tak po dlouhém hledání sem našel a místo Sport1 HD a Sport2 HD, jsou označeny jako "rezerva 1 HD" a "rezerva 2 HD"máte to někdo taky? přejmenování sem nikde nenašel. jsem z Brna lordzata Nevím jestli máš STB nebo CI modul a TV. Zkus znovu proladit zařízení a mělo by se Ti to přepsat, tak jak u mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lordzata Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 notizia mám normalní setobox. Proladit? Jako vyhledat programy? nebo ted nevím jak to myslíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Box ani omylom.CA modul to istí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Dívám se, že zmizela slovenská zvuková stopa, která tam po přidání byla. To musí UPC tak moc šetřit, že si tu extra zvukovou stopu nemůže dovolit? Proč vysílat stejnou zvukovou stopu 2x, cze = slo? Jen pro možnost si u F1 pustit slovenský komentář? Snad spustí originální zvukovou stopu a ta by se následně mohla přidat Jako, mě je to jedno, já mám Richtra docela rád a naopak Eiseleho se mi moc poslouchat nechce, ale co tak sleduji všude možně, tak lidí, kteří raději budou poslouchat Richtra není málo a satelit tu druhou stopu má, takže tyto lidi teď posíláte tam. Ale samozřejmě, originální zvukovou stopu bych ocenil víc a ještě víc bych ocenil DD stopu, ale to asi nehrozí, bohužel, to by muselo AMC investovat trochu víc Korunek, Eur, Forintů, či v jaké měně to vlastně AMC Central Europe platí. EDIT: Ritchi: Ten Slovak Sport 3 je taky výborný. Jak dlouho jsi tu televizi nepřelaďoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník notizia Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 notizia mám normalní setobox. Proladit? Jako vyhledat programy? nebo ted nevím jak to myslíte Mám STB Kaon-SA700PCO Postupuj třeba takto: 1. Menu 2. Manuální ladění a Ok 3. měl jsem nastavené toto: Frekvence 170500 Symbolová rychlost 5000 Konst. Auto Otočit Auto Síť Zap.. 4. dole pod těmito parametry potvrdíš OK u položky start hledání STB se začne celý prolaďovat a doladí případně nové kanály nebo upraví aktuální názvy stanic. Po dokončení ladění a musíš potvrdit Ok uložení ladění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 EDIT: Ritchi: Ten Slovak Sport 3 je taky výborný. Jak dlouho jsi tu televizi nepřelaďoval? Tak toto mi akymsi nedopatrenim uslo Ladim manualne mux po muxe a stanice zoradujem v pc chanel editorom.Dik za upozornenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 11. března 2015 Sdílet Odesláno 11. března 2015 No vidíš od AMC to dostáváme s těmito BR, stejně tak u Novy, HBO, Eurosportu, FilmBox, Film Europe .... NovaSport HD má až 14,5Mbps Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 12. března 2015 Sdílet Odesláno 12. března 2015 (upraveno) Výpadek Sport2HD? PS: Sport1 HD a Sport2 HD byly přejmenovány zpět na rezerva 1 HD a rezerva 2 HD a nejsou kódované. Praha 11:04 Na FB UPC 11:16:Vážení zákazníci, došlo k plošnému výpadku služeb digitální televize UPC. Na odstranění závady intenzivně pracujeme. Děkujeme za pochopení, Vaše UPC Upraveno 12. března 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.